60 évesen 30 éves nőt feleségül venni?
Szerintem, ha jól néz ki az öreg, akkor mért is ne.
Én megtudom érteni az ilyen nőt.
szurkolok neki, és én is kivágnátok titeket fenébe, hogy már életemben a halálomon agyaltok keresztgyerekestül.
Pláne ha gyereket akarnak a feleséggel. csak szurkolhattok nekik.
Én fiatalabb vagyok pár évvel az említett nőnél, de még én is elismerem, hogy vannak hatvanasok, akik igenis jól néznek ki, szóval lehet, hogy tényleg szerelem, vagy vmi hasonló.
PL ő:
Csak jelzem, 60 évesen még nem aggastyán. Munkaképes ember. Minden más pedig úgy látom, arról szól, hogy az ő vagyonát, idáig adogatott pénzösszegeit féltitek .
Csúnya dolog ám az ilyen!
Tényleg nem vagytok jobbak a nőnél. Azt számolgatjátok, hogy nektek mi marad, ha megtörténik ez a házasság. Válás esetén amúgy sem nem tud annyi pénz lehúzni a csaj, hogy földhöz vágja anyagilag a rokonotokat, a házat meg ezeket a házasság előtt vette a rokonod így az elvileg az övé marad. Olyan ügyvédre sem lesz pénze egyedül a lánynak, hogy bármi esélye legyen... Ha a csaj ténylegesen pénzt akar szerezni, akkor a pasi mellett kell maradnia haláláig. Ha erre beáldoz 10-20 évet, akkor valahol megérdemli. Ti ugyan úgy csak a markotokat tartjátok, a nő legalább boldoggá is teszi a rokonod.
Mellesleg szerintem pontosan tudja a 60 éves rokon, hogy egy 30 éves nő, aki nem dolgozik mire megy itt. Ha nem, akkor elég buta, de arra (a versenyszférában legalábbis) általában senki sem fizet havi 500-at. Valahol megérdemlik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!