Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » 60 évesen 30 éves nőt feleségü...

60 évesen 30 éves nőt feleségül venni?

Figyelt kérdés
Rokonunk 60 éves sose volt nős. Most bejlentette nősül 30 éves szupermodell kinézetű lánnyal aki nem dolgozik. Aggódnunk kéne? Nem gazdag a rokon, de azért havi 500 e a jövedelme háza lakasa megtakarítása van.
2016. jan. 17. 12:49
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
88%
Akkor itt nem a 60 éves után aggódnak, hanem csak a pénzért. Szerintem ha megtehetném én is "vennék" egy nagyon fiatal csajt és élnék vidáman. A kereszt gyerekeket meg le...rom.
2016. jan. 17. 13:35
 22/42 anonim ***** válasza:
89%
MUHÁHÁHÁ ,HAJRÁ papa,éljed az életedet.ha megteheti akkor miért ne vegyen egy fiatal húst?
2016. jan. 17. 13:44
 23/42 anonim ***** válasza:
64%

Ha a csajszinak van hozzá gusztusa,megérdemli a pénzt.

Kevesen tudnának lefeküdni egy 60 éves emberrel.

Ja,és a vagyon nem a keresztgyerekeké lesz,az tuti,ha házasok.

Max,ha írn végrendeletet.

De nem hinném,hogy a csaj csak az eltartásra menne,mert arra találhatnak egy 30-50 éves fiatalabb,még akár jól kinéző pasit is.

Biztos,hogy arra megy,hogy majd örököl.

2016. jan. 17. 13:47
 24/42 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon gázak vagytok. Mit gondolsz a papa nem tudja mire hajt a csajt? És? Ez üzlet. A papa fizet, a csaj szolgáltat. Az ég világon semmi közötök nincs hozzá. De ugyanúgy itt rinyálnátok egyébként ha 50 éves nőt venne el, akkor is.

Egyébként annak a válaszolónak aki azt írta, hogy csak haszonélvezetet örököl a feleség, nincs igaza. Már régóta annyit örököl az özvegy feleség az ingatlanból mintha ő is egy gyerek lenne, plusz a többi részen a haszonélvezetet.

2016. jan. 17. 13:49
 25/42 anonim ***** válasza:
98%
minek az embernek ellenség ilyen "család" mellett? :D
2016. jan. 17. 14:02
 26/42 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem csak az örökségre hajt a nő. De majd akkor szívja meg, ha a tata még él 30 évig, meg a következő években se lesz neki nagy élmény vele az ágyban...
2016. jan. 17. 14:06
 27/42 anonim ***** válasza:
95%
Ez csak rájuk tartozik. Ha ők így boldogok,kinek mi köze....
2016. jan. 17. 14:40
 28/42 anonim ***** válasza:
44%
Mit nem adnék 60 éves koromra egy 30-as nőért :) 20-as jobb lenne viszont :P
2016. jan. 17. 14:42
 29/42 anonim ***** válasza:
71%
Mit izéltek már, 60 évesen örülhettek, ha az ötvenesek megnéznek, máris a 20 évesek kellenek. Azért kis realitásérzék meg önkritika nem árt.
2016. jan. 17. 14:56
 30/42 anonim ***** válasza:
94%

A nagypapám eltartási szerződést kívánt kötni édesanyámmal és mindent ráíratni, amije csak van. Ekkor 60 éves volt. Anyu nem ment bele, mert lehet még talál maga mellé egy társat. Talált. Egy nála 25 évvel fiatalabb nőt. Tök jól megvoltak egymás mellett és vele kötötte meg a szerződést a nagypapám, így édesanyám és mi unokák az ég világon semmit nem örököltünk a halála után. És? Nekem többet ér az, hogy tudom, hiszen láttam, hogy boldog kapcsolatban élt a nagypapám, társat talált maga mellé a mindennapokban. Igen, nekem is eszembe jutott, hogy lehet a nő csak a pénzére megy, de le a kalapom előtte, ugyanis mindent megtett 10 év alatt azért a pénzért és a nagypapámat boldognak láttam mellette. Ápolta, ha beteg volt, együtt kapálták a kertet, mindenben segítették egymást. Én nem csinálnám ezt 10 évig némi örökségért. Aki igen, az megérdemli és egyikünk sem nézi rossz szemmel, hogy nem mi örököltünk, hiszen nem mi voltunk 0-24-ben a nagypapám támaszai.

Neked sem a nővel van a bajod, hanem hogy ti kimaradtok a szórásból.

2016. jan. 17. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!