Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » 60 évesen 30 éves nőt feleségü...

60 évesen 30 éves nőt feleségül venni?

Figyelt kérdés
Rokonunk 60 éves sose volt nős. Most bejlentette nősül 30 éves szupermodell kinézetű lánnyal aki nem dolgozik. Aggódnunk kéne? Nem gazdag a rokon, de azért havi 500 e a jövedelme háza lakasa megtakarítása van.
2016. jan. 17. 12:49
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
99%
Ti sem vagytok jobbak a nőnél, ugyanúgy a pénz miatt vagytok kiakadva, nem azért, mert esetleg a rokonnak rossz lesz!
2016. jan. 17. 13:02
 12/42 anonim ***** válasza:
36%
én is igy szeretnék meghalni, infarktussal egy modell kinézetű csajjal a farkamon, de elvenni nem venném el :D nehogy mán örököljön a luvnya :P
2016. jan. 17. 13:04
 13/42 anonim ***** válasza:
81%
Mindketten tudják, hogy a nő nem lenne a pasival, ha nem lenne pénze, a pasi meg nem lenne a nővel, ha nem lenne szupermodell. Tiszta sor.
2016. jan. 17. 13:10
 14/42 anonim ***** válasza:
99%

Most ez komoly? Már azon izgultok, hogy mi lesz, ha meghal, jaj nem lesz örökség? Hát szégyelljétek el magatokat, de nagyon!

Egyrészt, még ha érdek kapcsolat is az övék, mindenki meg kapja amit akar. A nő pénzt, a férfi egy társat. Mindenki profitál belőle, ez az ő dolguk.

Amúgy édesapámnak is 25 évvel fiatalabb barátnője van, és tényleg szeretik egymást. A szerelem kortalan dolog!

Én a rokonotok helyébe biztosan megszakítanám veletek a kapcsolatot, ha megpróbáltok beleszólni a magánéletembe!

2016. jan. 17. 13:10
 15/42 anonim ***** válasza:
98%
Sose értettem mások miért panaszkodnak ha az öreg bácsinak fiatal nője van. Ő kiélvezi élete utolsó éveit egy fiatal nő mellett, ha meghal neki már úgy se számít a pénz, a fiatal csaj meg jól jár. Ennyi.
2016. jan. 17. 13:13
 16/42 anonim ***** válasza:
97%
Boldog utolsó évei lesznek,hajrá!
2016. jan. 17. 13:20
 17/42 anonim ***** válasza:
44%
Hát én biztos nem vennék feleségül egy harmincast ennyi idősen. Egy dögös 18 évest annál inkább (|) C-:
2016. jan. 17. 13:23
 18/42 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ezen aggodalmaitokat mondjátok el a bácsinak, face-to-face, pont így ahogy itt leírtad. Rögtön nem kell majd aggódni az örökség sorsa miatt.
2016. jan. 17. 13:24
 19/42 anonim ***** válasza:
78%
Én a 30-as szupermodell helyében aggódnék. 15-20 év múlva a rokonotok lecseréli fiatalabbra a vén k..rvát.
2016. jan. 17. 13:31
 20/42 anonim ***** válasza:
96%

Figyelj Kérdező,b+.

Végigolvasgattam a kommentjeid,semmi másról nincs itt szó,csak a kibaxott örökségről,semmivel nem jobb az egész banda,mint az a 30-as nő.

Fogadjunk,ha rátok íratná a vagyonát a bácsi,semmi bajotok nem lenne a házassággal?

Azért talán nem kellene elvárni tőle,hogy mindenkit pénzeljen,az ő pénze,ha akarja,lehúzza a wc-n.

Az más,ha magától ad,de elvárni nem lehet.

Pénzéhes banda....szánalmasak vagytok.

2016. jan. 17. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!