60 évesen 30 éves nőt feleségül venni?
Figyelt kérdés
Rokonunk 60 éves sose volt nős. Most bejlentette nősül 30 éves szupermodell kinézetű lánnyal aki nem dolgozik. Aggódnunk kéne? Nem gazdag a rokon, de azért havi 500 e a jövedelme háza lakasa megtakarítása van.2016. jan. 17. 12:49
2/42 anonim válasza:
Igazából sok közötök nincs hozzá, felnőtt ember. Esetleg beszélgessetek el vele, hogy nehogy átvágják a palánkon, de valószínű azon megsértődne. A pénzét mindenki arra költi, annak adja akinek akarja.
4/42 A kérdező kommentje:
Hogy beszéljuk le? Sztem nem lehet tök boldog kivirult és csak az esküvoről tud beszélni a csaj meg csak mosolyogva ül mellette és rebegteti a pilláit.
2016. jan. 17. 12:52
5/42 anonim válasza:
Minek akarnátok egyáltalán lebeszélni? Inkább örüljetek, hoyg boldog!
6/42 anonim válasza:
Házasság előtt szerzett vagyon különvagyonnak számít, illetve halál esetén nem a feleség örököl hanem a gyerekek, a feleség haszonélvezeti jogot kap, nem lehet eladni a lakást. Ez akkor áll fent ha nincs végrendelet.
Természetesen írhat olyan végrendeletet hogy mindent a nőcike kap.
7/42 anonim válasza:
Hát keress neki jobbat, vagy ne szólj bele szerintem.
8/42 A kérdező kommentje:
Eddig támogatta a keresztgyerekeit. Gondolom innentől nem fogja.. A testvére is aggódik mi lesz meg ugye ő is félti a pénzt mert eddig arról olt szó a keresztgyerekek örökölnek. Meg havi 100 at adott nekik. Most me arrol szol a fama hogy gyereket akarnak!!! Köpni nyelni nem tudtunk. Mondjuk engem nem érint annyira de a gyerekek anyja nekem panaszkodik. De megdöbbenve én is megvagyok. Esküvőre hivatalos vagyok mint unokatestvér
2016. jan. 17. 12:55
9/42 A kérdező kommentje:
Nincsenek gyerekei ( még) így az asszony a szupermodellke örökölne mindent
2016. jan. 17. 12:56
10/42 anonim válasza:
Nehogy már azért ne nösülhessen meg, mert a keresztgyerekek szüleinek kevesebb jut esetleg!!!!
Eddig se lett volna kötelessége öket pénzelni, mégha ök ki is használták a férfit.
A saját vagyonával egyébként is azt csinál, amit akar, és minden joga megvan arra, hoyg boldog legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!