Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi az esélye hogy ő fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy ő fog teherbe ejteni és feleségül venni, akivel most vagyok együtt majdnem 18 évesen?

Figyelt kérdés

A trolibuszon találkoztunk, ahol fél évig szemeztünk, mire oda mert jönni hozzám. Azóta ő a barátom, aki elvette a szüzességem és kb 1 éve együtt vagyunk. Ő 22 éves magas, jóképű, sportos alkatú, én szép arcúnak mondott, átlagos testű, szőkés-vörös hosszú hajú vagyok.

Nagyon szeretném és már most is úgy érzem, hogy ő életem szerelme. Amikor csak ránézek elfog a szeretet és a szexualitás vágya. Őt állítólag ezek hasonlóképpen. Ő már egyetemista, én még most végzek a gimiben.

Próbálom nem buta romantikus filmek alapján élni az életem, de tényleg nagyon szeretném ha vele lehetne családom. Mennyi az esély hogy később elválasszon minket valami és hogy ő nem akarja még a velem való kötöttséget?

2015. okt. 5. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Lehet meglepő lesz számodra amit most írni fogok, de 50-50%
2015. okt. 5. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
En szorítok nektek!
2015. okt. 5. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ekkora a szerelem mindkét részről akkor a teherbe ejtésnek és a házasságnak is sokkal nagyobb az esélye, mint, 50-50 %! A kérdés inkább az, hogy ezt követően - miután szinte mindketten elsők lesztek egymásnak - mekkora az esélye, hogy együtt is fogtok megöregedni?
2015. okt. 5. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Bármit is érzel, rengeteg kísértésnek lesztek még kitéve mindketten, amíg a családalapítás szokásos életkorát eléritek.

Téged az egyetem alatt rengeteg új impulzus fog érni, őt meg az első munkahelyén, stb. Összességében azt mondom, hogy ha tényleg mindketten úgy éreztek ahogy írod, van 30% esély, hogy tőle lesz gyereked és ő lesz a férjed. 70% az esélye a szakításnak.

2015. okt. 5. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha csak a külsőségekre épül a kapcsolat, akkor rossz hírem van... mindketten meg fogtok öregedni, és nem lesz olyan jóképű, meg te se leszel olyan csinos. A hosszú távú kapcsolatokat nem az tartja össze, hogy hogy néznek ki a felek, de még a szexuális vágy sem.
2015. okt. 5. 17:11
 6/9 Krisztian987 válasza:

5-7 év után tutira kinyilnak a szemetek és kiléptek a rózsaszin felhőből.

Ez olyan mint a sütemény, amire sokat vársz.

Az első jó és az örömtől nem tudsz vele betelni, de vágynál rá, hogy egy másikat is megkóstolj.

2015. okt. 5. 17:11
 7/9 A kérdező kommentje:

5: Persze értem hogy csak a külsőségeket írtam le és ez nem oké annyira, de belül is teljesen jól megvagyunk. Egy heten 2-3 napot mindig teljesen együtt töltünk. Akkor is velem akar lenni ha megjött és nincs szex.

6: Olyat olvastam, hogy hosszabb tavon azért egyrészt a gyerekek tartják össze a kapcsolatokat, másrészt az hogy a felek megértik egymást. Tehát jóban vannak, el tudnak beszélgetni egymással, megértik a másik vágyait, stb. Úgy érzem ez már most megvan nekünk. (Pl gondolom a te dédszüleid, nagyszüleid vagy szüleid is együtt voltak pár évtizedig.)

Köszönöm a választ a többieknek is!

2015. okt. 5. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha ilyen fiatal vagy el kell ,hogy keserítselek szinte 0% az esélye hogy ő lesz a férjed tuti lesz más pasid is
2015. okt. 5. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Abszolút van esélye.

Tudom, mert én már 4 éve vagyok együtt a barátommal és azóta is csak még jobban beleszerettem, ugyanúgy ő is.

Ezt a kapcsolatot nevezhetem igazi kapcsolatnak, nem felszínes mint a mai kapcsolatok 90%-a. Sokáig sorolhatnám, hogy miért működik ez az egész "tökéletesen", de most ide ez felesleges. Amúgy is olyan hosszú lenne, hogy senki sem olvasná el.

Azt mondom van esélye, a lényeg, hogyha bármi változás adódik, vagy felkelti az érdeklődésed egy másik fiú, akkor is tudj elvonatkoztatni, 1 nap alatt elfelejteni, majd odabújni a barátodhoz és akkor eszedbe jut, hogy soha senkiért nem tudnád ott hagyni.

Azért is látom a jövőjét, mert mikor 1 évesen voltunk akkor én is reménykedtem, hogy ennek nem lesz vége, de mostanra teljesen biztos vagyok benne, hogy nála nem lenne jobb és csak elrontanám az életem, ha szakítanánk.

Még mindig megőrülök, ha hozzám ér és nagyon szeretem.

Ami még fontos, hogy az ágyban is minden passzoljon, mert ha az a dolog megromlik akkor szép lassan leépül a kapcsolat és már nem fogjátok egymást kívánni. Sok dologra mondhatnám, hogy figyeljetek, de azt mind tudod.

Ha nem laposodik el a kapcsolatotok, akkor simán lehet, hogy vele lesz közös gyermeketek.

Pár év múlva is legyen meg benned ez a vágy és ugyanezt kívánom magamnak is, de tudom, hogy ez nem tud csak úgy elmúlni, így nem félek semmitől. Te se tedd, légy boldog, élvezd az életet és örülj, hogy most megtaláltad az igazit, mert manapság nagyon nehéz egy igazi, egy normális és hosszú párkapcsolatot találni.

2015. okt. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!