Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hatalmas problémám.14 évesen beleszerettem egy fiúba, de a szüleim pszichológussal meggyógyítottak. Van barátnőm is, és szeretném majd feleségül venni. De valamiért sokszor álmodom szerelmes álmokat a volt "szerelmemmel". Mit tegyek?
ezek az álmok 2 éve kezdődtek, akkoriban nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget, és az is közre játszhatott hogy felvettem a kapcsolatot facebook on az akkori "szerelmemmel". viszont az évek folyamán ez erősödik, és többször van.
Mit tegyek? Lehet vissza estem? Lehet újra pszicholúgushozhoz kell majd járnom? Nagyon félek hogy visszajön majd a régi állapot és többé nem fogok tudni majd normális életet élni. elég bizalmas jövő állna elöttem, szép családdal, rendes munkával, és mégis, van egy ilyen bajom:(
segítsen valaki kérlek!
23F
Valószínűleg biszex vagy, fiúkhoz is meg lányokhoz is vonzódsz.
Ezzel nem tudsz mit tenni, élj ezzel együtt, szüleid miatt ne akarj más lenni, mint ami lenni szeretnél
Csak halkan jegyzem meg, hogy a homoszexualitás nem "gyógyítható", mert nem betegség, hanem nemi identitás, ami már az első pár gyermekéved alatt elől, sőt, már születésed előtt is. A biszexualitás az más tészta, figyelj, eljárhatsz milliószor is pszichológushoz, meg megpróbálhatsz megfelelni a szüleidnek, de vajon tényleg így akarsz leélni egy életet? Hogy mást mutatsz, mint aki vagy?
Van meleg ismerősöm, mikor ő bevallotta otthon, hogy meleg, mi volt a szülei első mondata? Szakíts a barátoddal és találkozgass lányokkal, hátha megtetszik valaki. A normlis szerintem az lett volna, ha leülnek vele beszélni és megpróbálják elfogadni, hogy igen, a fiuk meleg, ez van. Szerintem a te szüleidnek is ezt kellett volna tenniük, csak ők képtelenek voltak feldolgozni azt a traumát, hogy a fiuk a pasikat is szereti.
Elvittek inkább pszichológushoz, aki addig magyarázott, míg el tudtad nyomni magadban. Ugyan én pszichológiát sosem fogok hallgatni, max kriminológia meg szexuális bűncselekmények formájában az egyetemen, de szerintem nem kell sok ész ahhoz, hogy rájöjjünk hogy kvára "félrekezelt" a pszichológusod. Lehet hogy homofób, nem tudom, de ő pont arra van hogy az elnyomott érzéseidre választ adjon, nem arra, hogy a teljes nemi identitásodat megváltoztassa hosszú évekre. Kb olyannyira Dr. ő mint Dr. Mengele volt...
Szóval így a kisregény végére hadd mondjak annyit, egy pillanatig sem buzdítalak arra, hogy most azonnal "melegedj vissza", meg hagyd el a barátnődet, meg vessz össze a szüleiddel, ez tévedés, akármilyen hihetetlen az alapján, amit leírtam, de nekem is sokszor nehezemre esik tolerálni a melegeket, de próbálok toleránsabb lenni, csak azt akarom mondani hogy esetleg keress másik pszichológust.
Amúgy a srác anno viszontszeretett? Mert szerintem te nem szerettél ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!