Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy hatalmas problémám.14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy hatalmas problémám.14 évesen beleszerettem egy fiúba, de a szüleim pszichológussal meggyógyítottak. Van barátnőm is, és szeretném majd feleségül venni. De valamiért sokszor álmodom szerelmes álmokat a volt "szerelmemmel". Mit tegyek?

Figyelt kérdés

ezek az álmok 2 éve kezdődtek, akkoriban nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget, és az is közre játszhatott hogy felvettem a kapcsolatot facebook on az akkori "szerelmemmel". viszont az évek folyamán ez erősödik, és többször van.

Mit tegyek? Lehet vissza estem? Lehet újra pszicholúgushozhoz kell majd járnom? Nagyon félek hogy visszajön majd a régi állapot és többé nem fogok tudni majd normális életet élni. elég bizalmas jövő állna elöttem, szép családdal, rendes munkával, és mégis, van egy ilyen bajom:(

segítsen valaki kérlek!

23F

2014. júl. 27. 19:55
1 2
 11/13 szamo77db ***** válasza:
El kell fogadni önmagad! Önmagaddal békében kell élned! És jobb, ha most felvállalod, hogy más vagy, mint a látszat kedvéért belemenni egy házasságba. Aztán csak kitörnek belőled a vágyak, esetleg elhagyod a családodat, gyerekedet egy fiú kedvéért. Most akkor az lesz a jobb?
2014. dec. 26. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Milyen kezeléssel "gyógyítottak" meg?
2016. máj. 30. 11:00
 13/13 anonim ***** válasza:

A történeted kíváncsivá tett engem. Mindigis azt vallottam, hogy a homokosoknak/biszexuálisoknak sokszor valójában csak pszichológus kell.

Milyenfajta kezelést kaptál?

2016. jún. 21. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!