Hogyan beszéljem le őt erről a névről? Nem szeretném megsérteni.
szerintem is angyon szép név, eddig még nem hallottam, eddig is a Panka volt az egyik kedvenc, de most, hogy felhívtad rá a figyelmem, lehet csak becenév marad.
KÉrdezz rá nyíltan, hogy tetszik-e neki a név, mert te nem szereted, és csak miattad ne szúrjon ki a gyerekkel (a te izlésed szerint)
szerintem ha azt elmondod, amiket itt leírtál nem fog megharagudni...
Hát nem tudom, szerintem akkor is elég gáz a nevem, meg a becenevem is. És egyébként is, ez a másról adunk nevet dolog nekem nem igazán tetszik. Én sem adnám a lányomnak a Renátát, csak mert neki az a neve.
Amúgy a két keresztnév azért nem jó, mert nem akar két keresztnevet. Ma viszont felhívom, és elmondom neki.
Szerintem is az egyik jó ötlet közös kedvenc nevet választani.
Nekem tetszik a neved. Én Anna vagyok. Rengeteg becéző alakja van, és engem az évek során elég sokon hívtak is családtagok barátok: Manci, Nusi, Annus, Annuska, Panni
Ha nem tetszik a beceneved sem, keress másikat.
Esetleg ajánlj hasonló nevet, szerintem pl. az Annabella is szép név, és lehet Bellának becézni.
Én is csak Annaként szoktam bemutatkozni, a Lizát általában lehagyom, aztán persze gyorsan hozzáteszem, hogy Panni/Panka vagyok. De ettől függetlenül egyik sem tetszik, és ami a legjobb, az unokanővéremnek sem!
De amúgy ma felhívtam, és megmondtam, hogy nem lelkesedek annyira az ötletért, jobb szeretném, ha közösen neveznénk el a babát. Meglepődött ugyan, de beleegyezett, holnap át is megyek hozzá suli után! Köszönöm a segítséget!
24-es vagyok!
Örülök, hogy sikerült beszélnetek :)
A Dominika kedves név, egy ismerősöm van ezzel a névvel, szép és határozott lány :)
Gemma különleges, nekem az Emma jobban tetszik.
A Karola is nagyon tetszik! barátnőm kislánya februárban született ő Karolina lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!