Hogyan beszéljem le apát?
Ja, persze, volt rá oka, aztán legközelebb is lesz, majd megint... Az nem kifogás, hogy rossz napja volt, ha pedig mellé nyávogtál (ja, mindenki más a hibás, nem ő), akkor egyszerűen hátat kellett volna fordítania neked és otthagyni. Apádnak tök igaza van, én nő vagyok, valamelyik lányomat megütné a barátja, a csontját törném.
Apádtól az a minimum, hogy soha többet nem engedi be a házába.
Volt rá oka?
Nem volt rá oka! Később egyre kisebb "okok" is elegendőek lesznek, hogy megüssön.
Nem vagyok híve, hogy a szülők beleszóljanak a gyerekeik kapcsolatába, de most egyetértek vele!
Hozzám többet egy ilyen alak be nem tehetné a lábát.
#8, szerinted a gyerekeket sokkal gyakrabban bántalmazzák az apák, mint az anyák?
Kérdező, majd lenyugszik, az viszont várható, hogy hosszú ideig igen hűvös viszonyt fog ápolni a pároddal, még azután is, hogy ti esetleg megbeszélitek és kibékültök. Ezért nem feltétlen szerencsés családtagokat bevonni a párkapcsolati konfliktusba, HA az a szándékunk, hogy ne szóljanak bele...
#2, #4, #6, a bántalmazásra nem a kontra bántalmazás, erőszakra nem erőszak a jó megoldás, enyhén szólva is nagy felelőtlenség ilyeneket ajánlgatni... (meg a kimenetele is kérdéses, ugye...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!