Hogyan beszéljem ezt meg az anyámmal?
Külön élek tőle már egy ideje. Én nem keresem, azt is elfelejtettem, hogy mi a száma. Ma felhívott, és mindenek előtt közölte, hogy ő direkt nem jelentkezett, csak azért, hogy azt lesse én mikor keresem őt. Most pedig, hogy felhívott szinte könyörög(ne), hogy menjek már át hozzá. Pedig én mondtam neki, hogy ő még néha át is jön a nagyiékhoz (itt lakom), akkor nyugodtan bekopoghat a szobámba. de azt nem. Mert "az nem ugyan az".
Nem mondtam még neki, de nem akarok, és szerintem nem is fogok átmenni hozzá, mert nem akarok a társaságában lenni, nem akarom látni az újjábútorozott házát, meg a pasiját, nem akarom érezni azt a tömény dezodor szagot ami onnan árad (olyan sokat használnak, hogy meg lehet fulladni). Nyomasztó abban a házban lenni, még anyámmal sem szeretek telefonálni. Az ottani-régi szobámat is átrendezték, arra se vagyok kíváncsi. És ha ő már méregeti az én kötődésemet, mércézi a szeretetem, akkor már azért se.
Hány éves vagy? Mikor vesztetek így össze, és min?
Ha jól értettem az is benne lehetett, hogy új pasija lett.
Szia Lány!
Mit is akarsz megbeszélni az anyáddal?
Nem derül ki abból, amit írtál. Annyik ki lehet hámozni, hogy áll a bál nálatok.
De egyvalamit ne feledj, mielőtt döntéseket hozol anyáddal kapcsolatban.
1. Neki is köszönheted az életedet. (Légy neki hálás)
2. Ha a nagyinál vagy, ezt is neki köszönheted.
3. Felnevelt, ápolt ha kellet, mosott, főzött rád. (Szerinted mekkora halom ruha lenne ha egymásra raknád az évek alatt mióta élsz?)
4. És a legfontosabb- anya csak egy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!