Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan beszéljem le őt erről...

Hogyan beszéljem le őt erről a névről? Nem szeretném megsérteni.

Figyelt kérdés
Helló! Tehát, az unokanővéremről lenne szó, nemsokára meg fog születni a lánya, én leszek a keresztmami. Az unokanővérem ma közölte, hogy utánam nevezi el a gyereket. Egyrészt béna a nevem, másrészt neki sem tetszik, harmadrészt pedig szerintem ez hülyeség, mégis miért csinál ilyet? Egyikünknek sem tetszik a név, és szerintem már így is volt elég nő ilyen névvel a családban, de ő mégis úgy érzi, hogy utánam akarja elnevezni, tidzteletből. Lehet, hogy ez csak a hormonok miatt van, pillanatnyi fellángolsás, stb., de szerintem akkor sem szerencsés. Hogy beszéljem meg vele, hogy ne sértődjön meg, elvégre "miattam teszi".

2013. márc. 12. 19:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
22%
Ez tényleg nagyon röhejes és nem szép név,megértelek.Szerintem mondd el neki ugyanígy,ahogy ide a kérdésben is kiírtad,ne legyél már ekkora balga.Valamint - ahogy egy előző válaszoló is tanácsolta-,vesd fel neki,hogy ez a vicces név legyen inkább a baba második neve,és első névnek válasszatok együtt valami szépet.
2013. márc. 12. 20:12
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
Mondd neki azt, h avval tisztelne meg a legjobban, ha inkább Te választhatnál annak a gyerkőcnek nevet!
2013. márc. 12. 20:15
 13/32 A kérdező kommentje:

Amúgy neki is vannak favorit nevei, de mondogatja, hogy nem, utánad KELL elneveznem.

Majd kipróbálom a tanácsaitokat, köszönöm!

2013. márc. 12. 20:18
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
Van valami oka,hogy ennyire szeretne jó lenni nálad?
2013. márc. 12. 20:20
 15/32 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a legjobb ötlet az, amit a 12-es válaszadó írt!!! Próbálkozz be ezzel! :)
2013. márc. 12. 20:20
 16/32 A kérdező kommentje:

Én állok hozzá legközelebb. Ez az oka.

De amúgy megpróbálom rábeszélni, hogy válasszunk eggyütt nevet a babának. Nehogy már Panniként kelljen leélni az életét szegény keresztlánykámnak!

2013. márc. 12. 20:22
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Válasszatok közösen nevet :)
2013. márc. 12. 20:49
 18/32 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem szép név.
2013. márc. 12. 21:01
 19/32 anonim ***** válasza:
66%
Hát szerintem ez sajnos második névnek se lenne jó, pont azért mert eleve két névből van összerakva..Pl. ha valaki Kovács Lilla Annaliza lenne...ez így béna szerintem. Egyébként nem olyan rossz név ez, nem értem miért utálod ennyire...
2013. márc. 12. 21:47
 20/32 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű név! Nekünk rajta volt a listán, csak aztán fiunk lett :)
2013. márc. 12. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!