Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha ateisták lennétek, megjelen...

Ha ateisták lennétek, megjelennétek rokonotok konfirmálásán?

Figyelt kérdés

Unokahúgom vasárnap fog konfirmálni és meg van hívva az egész család.

Én azonban ateista vagyok, a hideg kiráz a templomoktól is. Számomra csak mese az egész ami ezek körül forog.

Azonban az érintett unokahúgommal elég szoros a kapcsolat.

Ezeket figyelembe véve ti elmennétek? Semmi kedvem nincs hozzá, hogy hallgassam a sok mesét, de sértődést sem akarok belőle.

tegnap 00:30
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel rendes fekete félcipőt, ha van. Olyan hülyén néz ki a fekete ünneplőnadrág fehér edzőcipővel. És fekete zoknival. A fehér teniszzokni 1990-ben volt divat makkoscipővel.
tegnap 21:55
 52/54 anonim ***** válasza:
91%
#52-höz: úgy értettem, hogy fekete zoknival vedd fel a fekete cipőt.
tegnap 21:56
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gáz egy kibszott edzőcipőben menni, ráadásul fehérben egy különleges eseményre. Esküvőre, temetésre, ballagásra, szalagavatóra, diplomaosztó ünnepségre, keresztelőre, állásinterjúra, iskolai vizsgára, színházi előadásra, operába stb-be is felveszel egy normális ünneplőcipőt, nem?
tegnap 22:18
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Én a fekete-fehéret kicsit soknak érzem egy református templomba...

Az én kisfiamnak keresztelője volt két hete, és még mi magunk (szülő, keresztszülő) sem voltunk ennyire ünneplőben, a keresztapja pl. sötétkék nadrágban (nem farmer, de nem is öltönynadrág) volt világoskék inggel, sportzakóval és (világos)barna bőrcipővel. Hozzátenném, hogy ez egy kis vidéki templom volt, és átlag hívő idősebb hölgy narancssárga melegítőfelsőben volt, tehát igencsak kilógtunk a sorból még így is, a reformátusok nem feltétlenül öltöznek fel olyan elegánsan.

Szerintem inkább kérdezd meg a családot, legalább őket ne öltözd túl! :)

tegnap 22:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!