Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha apósodékkal egy városban,...

Ha apósodékkal egy városban, faluban élnél, örülnél neki, ha megbeszélés nélkül, meglepetésszerüen csak úgy megjelenne a játszótéren, a gyerek edzésén?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 18:30
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:
rendszeresen
2017. ápr. 10. 18:31
 2/50 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nagyon örülnék neki és a gyerekemet is arra nevelném, hogy örüljön annak, hogy olyan nagyszülei vannak, akik szeretik őt és érdekli őket, hogy mit csinál.
2017. ápr. 10. 18:33
 3/50 anonim ***** válasza:
84%
Igen.
2017. ápr. 10. 18:37
 4/50 anonim ***** válasza:
83%

Persze. Gondolom a gyerek is örül, hogy a papa ott szurkol neki :-)

Ha a papa nem megfelelően viselkedik vagy részegen megy, akkor persze más a helyzet.

2017. ápr. 10. 18:37
 5/50 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Konkrétan mi a probléma vele?
2017. ápr. 10. 18:48
 6/50 A kérdező kommentje:
Én utálom. Nincs egy nyugodt pillanatunk egyedül, egy délután sem,állandó an a nyakunkon van, mintha egy nagy szent család lennénk,ahol nekem nincs beleszólásom, hogy mikor akarok csak a férjemmel és a gyerekemmel lenni,minden egyes áldott nap itt van,pedig nem vele házasodtam össze,hanem a fiával, marhára nem hiányzik, hogy a szabadidőm minden percét velük töltsem és csak a férjemmel és a gyerekekkel csak az esti fürdést, lefekvést.Közben az én szüleimet kb 3 hetente látjuk, ha jönnének meg belepofázik, hogy minek jönnek és ugye nem maradnak soká, mert ö az unokáival akar lenni és zavarnak. Mindezt a gyerekeknek is folyamatosan mondja, hogy öt akadályozzák a másik nagyszülök, hogy velük lehessen.Ez a normális?
2017. ápr. 10. 18:57
 7/50 anonim ***** válasza:
97%
Azért ez nem ugyanaz, mint amit a kérdésedben írtál. .. Nem, ennek nem örülnék. Szólnék a férjemnek, hogy beszéljen az apjával, mert nekem ez így nem jó
2017. ápr. 10. 19:01
 8/50 anonim ***** válasza:
85%

Játszótéren, edzésen örülnék neki. Miért ne? Nem zavar senkit, a gyerek meg tuti örülne, hogy a nagyi is megnézi az edzését.

Csak annak nem örülnék, hogyha a lakásunkba állítana be hívatlanul.

2017. ápr. 10. 19:01
 9/50 A kérdező kommentje:
Mindennap estig v edzés van vagy játszon vagyunk. Ez meg állandóan megjelenik.Hazajövünk és egy óra múlva már esti mese,elötte vacsi, fürdés. Ez jut nekem csak velük, pedig én velük akarok élni, nem a rokonsággal.
2017. ápr. 10. 19:14
 10/50 anonim ***** válasza:
80%

9: ez elég fura érv. A játszón nemcsak ti vagyok, az edzésen sem. Szóval nem lenne ott a nagyi, akkor sem csak a gyerekeddel lennél kettesben.

Gondolom, nem az az edzés, hogy te kettesben sportolsz a gyerekkel, hanem a többi gyerekkel sportol, van edző, és ott a többi szülő is.

2017. ápr. 10. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!