Ha apósodékkal egy városban, faluban élnél, örülnél neki, ha megbeszélés nélkül, meglepetésszerüen csak úgy megjelenne a játszótéren, a gyerek edzésén?
Beleugatt a játszon is mindenbe. Leül pld a homokozohoz, én takarodjak onnan,mert ö játszik.
Tényleg mindn nö álma, hogy minden délután apósa ott legyen a sarkában és ö meg legyen olyan, mintha ott se lenne?
Rühellem, hogy az összes szabadidömben ez otz van, mint valami tartozék.
Minden nap nekem sem tetszene. De ennek semmi köze az edzéshez.
Miért nem beszélsz vele? Papa nagyon örülök hogy így szereti az unokákat, de elég lesz ha mostantól csak heti 2x jön a játszótérre.
Ha nem ért a szóból, akkor menjetek másik játszótérre.
Adjam neki a gyereket, amikor csak kedve tartja, azaz mindig,én sunnyogjak el onnan, mert odapofátlankodik hivás nélkül és az én szüleimet iktassuk ki, mert ez akar velük lenni a többinek semmi nem jut, még a tulajdon anyjának se? Mondta is, hogy az lenne a legjobb, ha meghalnék, mert akkor mindig velük lehetne.
Hivtunk át játszani gyerekeket. Erre szólt nekik, hogy ö ugy tudja, valami dolgunk akadt és nem jöttek, helyette jött ö, hogy ugye kisunokám nem kell neked más társaság.
Ez? Így nevezel egy embert?
Nem is vagy elfogult, mi? :) Gondolom, a fele sem igaz annak, amit írtál, csak eltúlzod.
Szidd még itt egy kicsit attól megoldódik a gond.
Véletlenül se beszélj vele, várd meg míg mg jobban elmérgesedik a helyzet.
Mondjuk ha nekem valaki olyat mondana hogy várja a halálom, akkor látna utoljára.
Nekem úgy tűnik, hogy te totál idegbeteg vagy és ne haragudj, de nem hiszem el amiket itt irkálsz!
Kiírsz egy teljesen jelentéktelen dologról kérdést, utána, mivel látod, hogy senki nem ért veled egyet, mindenféle horrorral turbózod.
Kezeltesd magad!
Hát persze!
Neked az apósod a szemedbe mondja, hogy jó lenne, ha meghalnál, mert akkor az övé lehetne a gyerek és te azt tartod fontosnak kiírni, hogy a beleegyezésed nélkül ki mer menni az unokájához a játszótérre, amikor tudja, hogy ott van az unokája.
Minden normális ember örülne, ha a nagyszülő ennyire szeretné az unokát és még csak nem is otthon "zavarja" a családot.
Egy dilis tyúk vagy, aki hazudozik itt össze-vissza, teljesen értelmetlenül!
Ez megint egy kamu (a gyengébb eresztésből) vagy te nem vagy normális Kérdező!
De leginkább mindkettő együtt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!