Ha apósodékkal egy városban, faluban élnél, örülnél neki, ha megbeszélés nélkül, meglepetésszerüen csak úgy megjelenne a játszótéren, a gyerek edzésén?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 18:30
31/50 A kérdező kommentje:
Hogy ne etessük szénhidráttal(pékség), édességgel stb a gyerekorvos, bölcsis orvos, bölcsis-nénik, védönö.
Szerinte mind hülye és szegény gyerek hadd egyen, ha enyire akarja.
2017. ápr. 10. 20:59
32/50 A kérdező kommentje:
Minden szülö örülne, ha az apos a szabadidö 90 százalékában ott lenne velük és nem lehetne nélküle létezni?
2017. ápr. 10. 21:02
33/50 A kérdező kommentje:
Ezen nem értem, mit nem értetek. Amig bölcsis volt a kicsi, hogy ne kelljen korán kelnie, mint a nagytesónak, kitalálták, hogy ne én vigyem, hanem majd a nagypapa, mert szegény gyereknek igy nem kell fél8kor bölcsibe indulni hajnalban. Suli, bölcsi egy tömb, gyalog tiz perc.Volt, hogy öt küldte a férjem érte is,hogy a nagypapa többet unokázhasson.Az én szüleimet nem akarta, hogy menjenek érte. Most már óvis, most is van,hogy ö megy az óviba reggel.Emellett van a délután.
2017. ápr. 10. 21:10
34/50 A kérdező kommentje:
Látjátok, nektek már csak olvasva elszáll a türelmk és ennyi mindenre azt mondjátok, csak hazugság lehet, közben ebben élek.
2017. ápr. 10. 21:12
35/50 A kérdező kommentje:
Anyós nem tud rá hatni, can, hogy el is utazik 6 hétre gyogyfürdöbe meg rokonokhoz.
2017. ápr. 10. 21:14
36/50 anonim válasza:
Kérdező, ez miért jó? Nincs egy jó film, sorozat, könyv, akármi, amivel el tudnád foglalni magad? Vagy az állítólagos családod? Nem csak este lehetsz hármasban velük? Akkor miért pazarlod netezésre az időd? :)
37/50 ildibrexy válasza:
Ha ez minden igaz akkor leginkább férjed a hibás hogy nem teszi helyre az apját, beszdlj vele ha o nem hajlandó akkor neked kell. Te leszel a gonosz és a rossz de akkor is te vagy az anyja neked van több jogod negmondani mi hogy legyen a gyerekkel nem a nagypapanak.
38/50 A kérdező kommentje:
Olvasgassak és akkor ettöl másnap nem lóg a nyakunkon após?
2017. ápr. 11. 01:50
39/50 anonim válasza:
Két gyerekes anya, férjes nő, aki este fél 7-től éjjel 2-ig Gyakorizik? ... ahelyett, hogy az estét, ahogy írták a családjával töltené, az éjszakát meg alvással a férje mellett?
Hmmm, több mint érdekes!:D
Nagyon kipihent lehetsz!
Egyébként ne tettesd magad hülyébbnek kérdező, pontosan tudod, hogy az olvasást és egyéb hasznos elfoglaltságot, a kamu kérdések kiírása helyett ajánlotta a válaszoló!
40/50 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom, hogy mire ajánlotta az olvasást......
Aki kamunak gondolja, mindenki magából indul ki?
2017. ápr. 11. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!