Miért förmedt rám emiatt az unokatesóm párja?
Figyelt kérdés
Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.
Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.
Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.
Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).
okt. 8. 15:25
61/61 anonim válasza:
De egyébként újra megkérdezem 59-es, mert bár korábban már említettem, de látom felfogás, szövegértelmezés gondok is vannak nálad. Honnan vették az emberek, többek között te is, hogy minden toaletten van ablak?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!