Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért förmedt rám emiatt az...

Miért förmedt rám emiatt az unokatesóm párja?

Figyelt kérdés

Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.

Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.

Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.

Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).

okt. 8. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, kérdezd meg az uncsid, hogy ezt mégis, hogyan kéne értelmezni.
okt. 8. 15:29
 2/61 anonim ***** válasza:
56%
De miért a lenti wc-ben végezted el a 💩-ást? Amúgy meg alap, hogy kiszellőztetünk wczés után. Gondolom benyitott és megcsapta az ordenáré bűz, amitől ingerült lett.
okt. 8. 15:30
 3/61 A kérdező kommentje:

#2:

Egy szóval se említette, hogy ne használjam a lenti mosdót.

Tegnap jöttem estefele, szóval csak felcuccoltam ennyi volt a tegnap.

okt. 8. 15:33
 4/61 anonim ***** válasza:
78%

A fenti volt neked szánva, az alsó az övék, az a "tiszta", amire nem tette a vendég a "retkes" valagát. Most le kell takarítania, mert nem tartja tisztának a wc-t, amit ő szeret használni.

Javaslom, hogy csinálj neki egy kis papír koronát és hagyd a retyón, ha annyira szeret ott trónolni.

okt. 8. 15:45
 5/61 anonim ***** válasza:
33%
Ennyit legalább tudhattál volna, ha fenti szobában kaptál szobát, akkor a fenti mosdót is használd. Lehet tisztaságmániás és fél a baktériumoktól is, és lehet azért is volt mérges, hogy akkor mentél el arra a szent helyre, mikor épp kiment a házból, és ha nem jön be előbb, lehet észre se veszi, hogy ott jártál lent a mosdóba, vagy wc-n.
okt. 8. 15:54
 6/61 anonim ***** válasza:
70%
Nem néznek szívesen. Ha rád förmedt, mégsem volt jó ötlet ott vendégeskedni. Pakolj össze, és menj haza.
okt. 8. 15:55
 7/61 anonim ***** válasza:
89%
S még a nőkre mondják, hogy hisztisek...
okt. 8. 15:56
 8/61 A kérdező kommentje:

Nálam kevés ápoltabb ember van, ezt nagyképűség nélkül mondom. Nyilván ha tudom, hogy tilos oda bemenni, akkor fentre megyek.

De kényelmesebb volt oda bemenni, mint felgyalogolni úgy az emeletre, hogy kakilnom kellett.

okt. 8. 16:03
 9/61 anonim ***** válasza:
33%
Nekem ebben az az érdekes, hogy a lányok nem is kakálnak.
okt. 8. 16:05
 10/61 anonim ***** válasza:
37%

10

Pedig annyi ilyen ember van, berohaszt más wc jébe és arra nincs esze, hogy kinyissa az ablakot.

Szerintem nem kamu, csak a kérdező ilyen, nem is tudom mi a jó szó.

Biztos, hogy nem szarok más wc jébe ha nekem van fent egy különálló amit csak én használok.

És írhatod magad bármilyen igényesnek, biztos hogy mindenki után lefertőtlenítek.

okt. 8. 16:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!