Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért förmedt rám emiatt az...

Miért förmedt rám emiatt az unokatesóm párja?

Figyelt kérdés

Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.

Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.

Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.

Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).

okt. 8. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
48%

Kamu kérdés. Kismilliószor volt már.

Amúgy szellőzetés ide vagy oda, ha rossz a kilincs, én se nyitnám ki. Ha a kezemben marad, mert ügyesen letörtem a feszegetéstől, kb agyonütne a házigazda.

okt. 9. 17:24
 42/61 anonim ***** válasza:
6%

#42 Ha már kérdőre vonta, hogy miért nem nyitotta ki, akkor tuti nyitható...

Ez csak egy olcsó kifogás a Kérdező részéről. Ott hagyta a 💩 szagot a házigazdánál. Ennyi.

okt. 9. 17:29
 43/61 anonim ***** válasza:
40%
De a kérdező sztorijában nem nyílt ki, feszegetni meg nem merte.
okt. 9. 19:26
 44/61 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az az alap, hogy nem förmedünk rá senkire ilyen pitiáner dolog miatt, és nem szégyenítsük meg, illetve nem keltünk benne bűntudatot. Mert ki tudja, ha egyszer én kerülnék hasonló szituációba, mennyire esne rosszul. Amúgy már egy kicsit sok hogy egyesek túlnagyítják ezt a dolgot,és problémáznak rajta, mikor a kérdezőt már rég nem is érdekli az egész. Ti meg összeugrotok ilyen pitiáner dolgon. Gratuálok!!
okt. 10. 02:59
 45/61 anonim ***** válasza:
38%

Persze hogy nem érdekli a kérdezőt, mert kamu.

Az előző sztorikban az emeleti vécébe ment pisilni, azért cseszték le.

okt. 10. 07:02
 46/61 anonim ***** válasza:
83%

Előre le kellett volna tisztáznia a vendéglátónak, hogy mit szabad s kit nem.. saját magára kellene förmedjen, amiért tiszteletlenül bánik veled a saját hülyesége miazt.

Ne hagyd, hogy cseszegessen, nem normális ahogyan viselkedik veled szemben.. primitív egy ember lehet.

okt. 11. 17:57
 47/61 anonim ***** válasza:
51%

Azokhoz szól a kérdésem, akik szerint egy vendéget nem kell kellemetlen helyzetbe hozni és mindent meg kell tenni azért, hogy minél komfortosabban érezze magát.

Ha kutyaszaros cipővel jön hozzátok valaki és mégcsak le sem veszi (mert pl. náluk otthon cipőben járkálnak a lakásban), akkor sem szóltok semmit? Nehogy a lelkébe tapossatok?

Lehet, hogy kicsit meredek példát hoztam, de azért nehogy már a vendég miatt érezzem 💩ul magam a saját házamban!

Kapott saját mosdót, azt kellett volna használni!

Mindig kiszellőztetünk! -ez alap!!!

okt. 12. 07:48
 48/61 anonim ***** válasza:
44%
47-es én pedig azokat kérdezném, akik a fiú pártját fogják, hogy ők mind olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy otthonról dolgoznak, és nincs munkahelyi kontaktjuk? Egy munkahelyen 10,20 adott esetben 100 ember után szagolhatod a kaki szagot, meg had ne mondjam milyen "guszta" dolgokkal lehet találkozni...... Vagy pelusban dolgoznak, hogy 8-10-12 órán át ne kelljen toalettre menniük????? Nem hiszem.....
okt. 13. 10:13
 49/61 anonim ***** válasza:
41%
#48 egyszerűen tudom tartani a segglyukam, addig, amíg haza nem érek. És szerencsére nem olyan vagyok mint a kolbásztöltő, hogy ami bemegy az ki is akar menni. :)) Munkahelyen meg szerencsére kulturált emberek között dolgozok, így kisdolgozni nyugodtan be lehet menni, mert nem érzed másnak a sz@r szagját. Van szellőzés.
okt. 13. 10:17
 50/61 anonim ***** válasza:
48%
49-es tök jó, hogy tudod szabályozni.... Nem mindenki ilyen szerencsés..... Ahogy abban sem, hogy kultúráltak a munkatársai.. De ha már "életszerű" példa, az én általam leírt még mindig hitelesebb, mint a kutyagumiba lépős példa..... Olyan ostoba embert még nem láttam, aki azonnal ne törölné le a cipőjéről a kutyakakit, ha belelép.... Én is léptem már bele, ahogy sok ember, rögtön töröltem le, ahogy tudtam....
okt. 13. 10:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!