Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért förmedt rám emiatt az...

Miért förmedt rám emiatt az unokatesóm párja?

Figyelt kérdés

Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.

Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.

Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.

Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).

okt. 8. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 Grizesteszta ***** válasza:
41%
#28: feluletes olvasasra te pl.kulturaltnak tunsz, de figyelmesen olvasva feltunnek az ordas helyesirasi hibak. Most akkor ebbol vonjunk le olyan sarkos kovetkeztetest mint amit te levontal a lenti wc hasznalatabol?
okt. 8. 21:12
 32/61 anonim ***** válasza:
31%
#32 Ékezetek nélkül írsz. Van ám "önbizalom". 😂
okt. 8. 21:32
 33/61 Grizesteszta ***** válasza:
79%
#33: igen, mobilrol ekezet nelkul, geprol magyar klaviaturaval, ekezettel. Igy praktikus. De igy is latszik, hogy en tudok helyesen irni. Es az is latszik, aki nem tud.:( Szamomra az iraskep pont annyira arulkodo, mint pl a mosdo hasznalat...
okt. 8. 21:56
 34/61 anonim ***** válasza:
29%

"Es az is latszik, aki nem tud."

Ennek a mondatnak pl nincs értelme.

Mosdóhasználatot pedig egybeírjuk.

Szívesen.

okt. 8. 22:23
 35/61 anonim ***** válasza:
58%
Én se örülnék, ha egy számomra "idegen" ember oda végezné el a dolgát, ahol én szoktam. Én alapból nem végzem a dolgom el vendégségben akárhol, akármikor. Engem is idegesít, ha valaki annyira se képes, hogy kinyissa az ablakot. Aztán majd lehet utána odapusztulni a szag miatt.
okt. 8. 22:32
 36/61 anonim ***** válasza:
39%
Szegény unokatesód, kiderült idegbeteg a palija.
okt. 9. 02:40
 37/61 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ALAP, hogy van légfrissítő spray a WC-ben. Aki azt mondja, hogy nem szünteti meg a szagot, erre azt mondom, hogy nem az agyonillatosított légfrissítőt kell venni, mert azok valóban csak keverednek a sz...rszaggal, hanem van kifejezetten klotyó légfrissítő, ami megszünteti (pl. DM sajátmárkás, kifejezetten WC légfrissítő). És nem attól fog senki szilikózist kapni.
okt. 9. 07:36
 38/61 anonim ***** válasza:
37%

Mondjuk én kiröhögném azt, aki ezen nekiállna hisztizni, hogy hogyan merészelem a mosdót használni.

Vagy mi van? A lenti az valami speckó wc, ott nem lehet pisilni vagy kakilni? TILOS?

Hagyjuk már.

okt. 9. 11:32
 39/61 anonim ***** válasza:
0%

Indiában pl. sokan csak letolják a nadrágot, és odacsinálnak az utca közepére. Nem fog senki lecseszni, egy magyarországi ezen valószínűleg kiakad.

Miért hoztam ezt a példát?

Vannak illemszabályok (pl.ablakot nyitunk, és a saját használatra adott wc-t használjuk), amik a wc használatára is kiterjednek. A kommentek alapján sokan az indiai indiaik szintjén vannak.

okt. 9. 12:29
 40/61 anonim ***** válasza:
48%
#34 Ha annyira fontos lenne neked az íráskép, meg a helyesírás akkor mobilról is ékezetekkel írnál, és nem azt néznéd hogy hogyan a praktikus.
okt. 9. 12:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!