Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.
Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.
Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.
Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).
#28: feluletes olvasasra te pl.kulturaltnak tunsz, de figyelmesen olvasva feltunnek az ordas helyesirasi hibak. Most akkor ebbol vonjunk le olyan sarkos kovetkeztetest mint amit te levontal a lenti wc hasznalatabol?
okt. 8. 21:12
32/61 anonim válasza:
#32 Ékezetek nélkül írsz. Van ám "önbizalom". 😂
okt. 8. 21:32
33/61 Grizesteszta válasza:
#33: igen, mobilrol ekezet nelkul, geprol magyar klaviaturaval, ekezettel. Igy praktikus. De igy is latszik, hogy en tudok helyesen irni. Es az is latszik, aki nem tud.:( Szamomra az iraskep pont annyira arulkodo, mint pl a mosdo hasznalat...
okt. 8. 21:56
34/61 anonim válasza:
"Es az is latszik, aki nem tud."
Ennek a mondatnak pl nincs értelme.
Mosdóhasználatot pedig egybeírjuk.
Szívesen.
okt. 8. 22:23
35/61 anonim válasza:
Én se örülnék, ha egy számomra "idegen" ember oda végezné el a dolgát, ahol én szoktam. Én alapból nem végzem a dolgom el vendégségben akárhol, akármikor. Engem is idegesít, ha valaki annyira se képes, hogy kinyissa az ablakot. Aztán majd lehet utána odapusztulni a szag miatt.
okt. 8. 22:32
36/61 anonim válasza:
Szegény unokatesód, kiderült idegbeteg a palija.
okt. 9. 02:40
37/61 anonim válasza:
Nekem ALAP, hogy van légfrissítő spray a WC-ben. Aki azt mondja, hogy nem szünteti meg a szagot, erre azt mondom, hogy nem az agyonillatosított légfrissítőt kell venni, mert azok valóban csak keverednek a sz...rszaggal, hanem van kifejezetten klotyó légfrissítő, ami megszünteti (pl. DM sajátmárkás, kifejezetten WC légfrissítő). És nem attól fog senki szilikózist kapni.
okt. 9. 07:36
38/61 anonim válasza:
Mondjuk én kiröhögném azt, aki ezen nekiállna hisztizni, hogy hogyan merészelem a mosdót használni.
Vagy mi van? A lenti az valami speckó wc, ott nem lehet pisilni vagy kakilni? TILOS?
Hagyjuk már.
okt. 9. 11:32
39/61 anonim válasza:
Indiában pl. sokan csak letolják a nadrágot, és odacsinálnak az utca közepére. Nem fog senki lecseszni, egy magyarországi ezen valószínűleg kiakad.
Miért hoztam ezt a példát?
Vannak illemszabályok (pl.ablakot nyitunk, és a saját használatra adott wc-t használjuk), amik a wc használatára is kiterjednek. A kommentek alapján sokan az indiai indiaik szintjén vannak.
okt. 9. 12:29
40/61 anonim válasza:
#34 Ha annyira fontos lenne neked az íráskép, meg a helyesírás akkor mobilról is ékezetekkel írnál, és nem azt néznéd hogy hogyan a praktikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!