Miért förmedt rám emiatt az unokatesóm párja?
Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.
Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.
Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.
Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).
🚩Olyan ostoba embert még nem láttam, aki azonnal ne törölné le a cipőjéről a kutyakakit, ha belelép.... Én is léptem már bele, ahogy sok ember, rögtön töröltem le, ahogy tudtam....🚩
Na látod...
De minek törölted le? 😃 A Kérdező sem szellőztetett ki, hanem direkt úgy hagyta, hogy más szenvedjen a végterméke szagától. Te miért törölted le a 💩t? A te logikád szerint úgy kellett volna hagyni..😃
Nálunk a munkahelyen soha nincs 💩 szag, de mondjuk vannak szellőztetők és kisablakok is. Szerintem a legtöbb ember otthon végzi a dolgát, mert nem szívesen ülnek le az ülőkére (akkor sem ha lefertőtlenítik), illetve otthon komfortosabb. A Kérdező számára biztosítottak egy külön helységet, de hát lusta volt pár métert arrébb menni és inkább oda rottyantott a többiek orra alá. Amúgy még ezzel sem lenne gond, ha pl. kiszellőztet..
Volt kisablak, de annyi esze már nem volt, hogy használja..
Mindenesetre képzelhetem, hogy nálatok milyen áldatlan állapotok uralkodnak. Gondolom már az előszobában megcsapja az embert a bűz..
#54, bocsi de a pottyantós wc nem olyan büdös, mint egy egy ember után az angol wc. Én használtam olyant, semmi bajom nem volt vele, mivel abban megvan oldva, hogy a szag elmenjen nagyrészt. Nem egy szigetelt épületről van szó, és eléggé okosan csinálták az öregek azt meg. És az direkt nem volt házban, aminek azért más volt a hangulata. És direkt olyan mély gödröt ástak egy egy helyen, hogy a szag nem jött vissza.
Itt egyesek az angol wcn ott hagyják a fincsi kis fincsalékokat, és olyan szag van utána, hogy egy pottyantósban nem lesz olyan, ha feltelik a gödör akkor sem. Kb mintha egy döglött ló rohadna valahol. Szerintem akkor is vendégségben más házában illik betartani azt, hogy valaki csak egy, kijelolt helyen végezheti a nagydolgát. Én is undorodom a benti wct használni más után, mindig lefertőtlenítem ha valaki a wct használja 2× utána.
Bocsika, én nem az 52es vagyok🤣
56 voltam:)
#53 Egyre nagyobb 🤡-ot csinálsz magadból, de én tökre élvezem!
1. Az ugye megvan, hogy a légfrissítő tökre egészségtelen? Te ahelyett, hogy kiszellőztetnel, fogod és összekevered a 💩 szagot a rózsa illattal és számodra ez egy kellemes illatkombináció! 😃😃😃😃😃🤏🧠 Erre vagy büszke. 😆👎🤢
Tudod változnak az idők. Régen azon sem akadtak ki az emberek, ha valaki a terítőbe törölte a taknyos kezét, vagy ha végig fingotta az ebédet. Szerencsére ma már az emberek igyekeznek odafigyelni egymásra.
Mondjuk nem mindenki. 🫵🏼🤡😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!