Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért förmedt rám emiatt az...

Miért förmedt rám emiatt az unokatesóm párja?

Figyelt kérdés

Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.

Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.

Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.

Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).

okt. 8. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
59%
Ne haragudj de nekem ez a nagyon bunkó viselkedés a srác részéről. Én minden nyáron megyek a keresztanyámhoz meg a kereszttesómhoz nyaralni, és én a kereszttesómmal egy emeleten (mosdón is osztozok) és a kereszttesóm sosem akadt ki hogy használom a vécét, pedig általában az csak az övé, és rengeteg értékes cucca is van bent, Ráadásul ő fiú én meg lány. és elég nagy a korkülönbség... Ez a mi családunkba nagyon furcsa lenne, nem értem hogy az uncsitesód barátja miért akadt ki ennyire ezen. Én ezután azt hinném hogy nem lát szivesen és haza mennék. Nem indokolta hogy neki ez miért olyan nagy baj?
okt. 8. 19:44
 22/61 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem a 💩 szag verte ki a biztosítékot, nem az hogy használta a lenti mosdót.

Alap, hogy kiszellőztetünk..

okt. 8. 19:47
 23/61 anonim ***** válasza:
57%

Még ha csak pisilni szaladtál volna be, az hagyján, de nagydolgot abban a mosdóban illik végezni, amelyiket neked szánták. Ablaknyitás pedig alap. Előbb kinyitod, aztán wc-zel. Ha nehezen nyitható, az ne tartson vissza, oldd meg. Ha nem tudod kinyitni, felmész a saját mosdódba. Illetlenség otthagyni a bűzt, ha a háziak bármikor bemehetnek.

Mondjuk én nem csesztelek volna le, csak levontam volna a következtetést, hogy neked legközelebb határozottan kell hangsúlyozni, hogy a fenti mosdót használd.

okt. 8. 19:48
 24/61 A kérdező kommentje:

#23:

Igen, unokatesómmal tisztelettel beszél, meg ezt leszámítva amúgy velem is.

okt. 8. 19:51
 25/61 A kérdező kommentje:

25:

Nem indokolta, én csak lesokkolódtam egy pillanatra, amikor felemelte a hangját és elkezdett kioktató stílusban beszélni velem...

okt. 8. 19:53
 26/61 A kérdező kommentje:

26:

Nem kakiltam annyira büdöset, egyből lehúztam a dolgot...

okt. 8. 19:54
 27/61 anonim ***** válasza:
53%

Én a srácnak adok igazat. Vannak emberek, akik kényesek az ilyen mosdós dolgokra. Én is az vagyok. Mindig van alkohol a wc helységbe, és azzal mindig áttörlöm az ülőkét. Nem tudhatjuk, hogy a másik ember mennyire ad a higiéniára, ez senkinek sincs a homlokára írva.

Meddig tartott volna felmenni a fenti mosdóba? Már eleve a tény, hogy vendégként oda rottyantasz a konyha vagy a nappali mellé...aztán pedig arra sem veszed a fáradtságot, hogy kiszellőztess. A Kérdező azt írta, hogy nehezen nyílik az ablak, és nem azt, hogy nem nyílik. Én ha kell öt percet tovább maradok bent, aztán kinyitom valahogy. Ha egyedül vagyok otthon, akkor is szellőztetek. Tökre paraszt dolog bebűzölni más wc helységét, aztán mint aki jól végezte dolgát, szépen kisétálni onnan. Senki sem szarik rószaillatút, ezért is alap, hogy szellőztetünk. A Kérdező nagyon ápoltnak és igényesnek írja le magát, holott a fenti eset egészen más képet fest róla.

Hazaért a srác a munkából, erre megcsapja a Kérdező ürülékének a szaga...

okt. 8. 19:56
 28/61 anonim ***** válasza:
72%
22 vagyok, és nem tudom miért kellett lepontozni. Amúgy azt elfelejtettem mondani hogy én ki szoktam szellőztetni, bár náluk van szagelszívó is. Amúgy igazat adok abban a 28. nak hogy van aki erre kényes, de kicsapni ezért a hisztit, és ráförmedni valakire? Az azért túlzás
okt. 8. 19:59
 29/61 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem tudom, én meg azon a véleményen vagyok, hogy ha valakit vendégül látok a házamban, akkor érezze otthon magát.

Eszembe nem jutna egy ilyen pitiáner dolog miatt egyetlen szót is szólni.

Ettől függetlenül én is a fenti wct használtam volna a helyedben.

okt. 8. 20:13
 30/61 anonim ***** válasza:
89%
Örülök, hogy az átlag gyk-soknak ilyen kifinomult a WC-kuktúrája, szeretném ezt viszont látni a nyilvános mosdókban is.
okt. 8. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!