Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért förmedt rám emiatt az...

Miért förmedt rám emiatt az unokatesóm párja?

Figyelt kérdés

Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.

Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.

Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.

Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).

okt. 8. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
97%

#9 Ja tényleg, a lányok nem kakilnak😄 De szerintem övék se rózsaillatú, és lehet ez lehetett a baj többek közt.

De belegondolok, hogy mi is voltunk régebben az unokatesóénknál 1 napra és éjszakára a tesómmal, de ha bárminemű ok miatt is bunkó módon szólt volna valamiért az unokatesóm párja( amit nehezen tudtam volna elképzelni róla) otthagytam volna őket a francba. Én ilyen vagyok, és sajnos, nem sajnos nem tűrném el senkitől azt hogy valaki igazságtalanul bunkó, gúnyos módon szóljon hozzám.

okt. 8. 16:39
 12/61 anonim ***** válasza:
29%
Én is kiakadnék, ha konyha melletti WC-t nem szellöztetné ki valaki maga után. Másrészt egyértelmüen neked a fölsö szint a magánterületed, a lenti rész meg az övék.
okt. 8. 16:52
 13/61 anonim ***** válasza:
82%
Nem is értem azokat a hozzászólókat, akik a fiúnak adnak igazat..... Ekkora hisztit csapni ebből????? Egyébként miért törvényszerű, hogy egy emeletes családiházban minden szinten legyen toalett? A másik, lent volt a tesójával a "földszinten"..... Ha toalettre kell mennie, ne kelljen már lépcsőznie a fenti helyiségig..... Ha a srác meg annyira allergiás a szagokra, talán tegyen a toalettbe legfrissítőt!!!!! Párszáz Forintért már nagyon jókat lehet kapni!!!!
okt. 8. 16:53
 14/61 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem volt légfrissítő, vagyis én nem találtam.
okt. 8. 17:11
 15/61 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem látnak szívesen, legalábbis a párjának biztosan a terhére vagy. Ez a kiborulása ennek a jele.
okt. 8. 17:12
 16/61 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem alap, hogy ha van két wc, akkor nem oda sz*runk be, ahova más is bármikor bemenne, hogy utána a büdösben kelljen csinálnia a dolgait.

Meg itthon sem a wc-s fürdőszobába járunk sz*rni, hanem ha szabad, akkor a külön kis wc-be. Vendégségben se a közösbe járunk, ha van "sajátunk".

okt. 8. 17:32
 17/61 anonim ***** válasza:
22%
A "légfrissítö" mellett is megmarad a szag, de emellett igen káros az egészségre, allergiát, asztmát okozhat.
okt. 8. 17:37
 18/61 anonim ***** válasza:
43%
Ha annyira igényes lemnél, mint ahogy állítod, akkor miért nem volt benned annyi, hogy nagydolog után nyitsz egy nyamvadt ablakot?
okt. 8. 17:58
 19/61 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem is ki kellett volna nyisd az ablakot! Nem érezted, hogy szarszag van?

En is megszóltam a csaladtagjaim ha nem indították be az elszívót a fürdőben.

Undorodom a szarszagtól, sőt félek, hogy érezni fogom.

Emiatt hálás vagyok ha a vendégek nem szarnak nálam, sőt nem is hívok vendéget !

okt. 8. 18:00
 20/61 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a kilincs miatt nem nyitottam ki, mert nagyon nehezen nyitható valami miatt.
okt. 8. 18:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!