Miért förmedt rám emiatt az unokatesóm párja?
Náluk vagyok vendégségben pár napot. Fent vagyok alapvetően az emeleten, mert fenti szobában alszom, ők lent.
Ma főzőcskéztünk együtt a konyhában lent, de csak ketten unokatesommal, mert a párja (aki a férfi, mi ketten lányok vagyunk) elment vásárolni.
Időközben jött valami szomszéd akihez kiment unokatesóm, gondoltam elmegyek addig mosdózni ott lent. Nagyon hamar bejött, azt hittem tovább beszélgetnek, amiatt jött be, mert időközben a pasi is hazaért.
Na mindegy a lényeg hogy ahogy kijöttem kb. lecseszett a srác hogy miért a lenti mosdót használom... És elég bunkó módon beszélt. Azóta se tudom hova tenni. Meg azért is lecseszett hogy miért nem nyitottam bukóra az ablakot (nem jó a kilincs annyira).
#9 Ja tényleg, a lányok nem kakilnak😄 De szerintem övék se rózsaillatú, és lehet ez lehetett a baj többek közt.
De belegondolok, hogy mi is voltunk régebben az unokatesóénknál 1 napra és éjszakára a tesómmal, de ha bárminemű ok miatt is bunkó módon szólt volna valamiért az unokatesóm párja( amit nehezen tudtam volna elképzelni róla) otthagytam volna őket a francba. Én ilyen vagyok, és sajnos, nem sajnos nem tűrném el senkitől azt hogy valaki igazságtalanul bunkó, gúnyos módon szóljon hozzám.
Szerintem alap, hogy ha van két wc, akkor nem oda sz*runk be, ahova más is bármikor bemenne, hogy utána a büdösben kelljen csinálnia a dolgait.
Meg itthon sem a wc-s fürdőszobába járunk sz*rni, hanem ha szabad, akkor a külön kis wc-be. Vendégségben se a közösbe járunk, ha van "sajátunk".
Szerintem is ki kellett volna nyisd az ablakot! Nem érezted, hogy szarszag van?
En is megszóltam a csaladtagjaim ha nem indították be az elszívót a fürdőben.
Undorodom a szarszagtól, sőt félek, hogy érezni fogom.
Emiatt hálás vagyok ha a vendégek nem szarnak nálam, sőt nem is hívok vendéget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!