Hogyan tudnám megbeszélni az unokatesómmal,hogy ne legyen belém szerelmes?
Van egy 15 éves unokahugom,én jelenleg 24 vagyok. És már 1 éve annak lassan,hogy bejelentette nekem,hogy szerelmes belém.
Szeret,imád.Amikor más embernek mutat be mindig "tesóként" hivatkozik rám és kikell,hogy javítsam,hogy a-a unokatesó.
Amikor ketten vagyunk mindig dörgölőzik hozzám,ölelget és persze figyelnem kell rá mindig amit mond.Baba kora óta ott voltam mellette és törődtem vele mivel egyikünknek sincs tesója én lettem az első számú barátja a családban akinek mindent elmondhat.
És amikor ezt is elmondta úgy gondoltam,hogy a szeretetnek is van határa.
Talán az lenne a legjobb,ha szépen leülnél vele,és kedvesen,de határozottan elmondanád neki,hogy a szeretet még OK,de a szerelem nem.
Mondd el neki,hogy téged zavar,hogy ölelget,meg dörgölőzik,és fejezze be.
Légy határozott,de ne sértsd meg nagyon
Kezdésnek rakj szóközöket.
A gyakorlatban meg egy ilyen történetnél 1-2 év és találna mást.
Nálam fordított helyzet volt
Én lány vagyok és a nálam 10 évvel idősebb fiú unokatesómnál éreztem azt, hogy többet érez.
Ez kb 15 éve volt
Soha nem mondta, de éreztem
Amikor kicsi voltam imádtam, tanított vezetni, együtt árultuk a dinnyét a faluban, még sorolhatnám
Majd a húszas éveimben sokat jártunk együtt bulizni, és olyankor mindig azt éreztem, hogy ő többet szeretne
Szegénykém kis szerencsétlen volt a lányok terén, a mai napig nem tudok arról, hogy lett volna vagy lenne valakije.
Soha nem beszéltük meg, én azóta külföldön élek, van férjem és két gyermekem, de ha találkozunk azóta is kellemetlenül érzem magam a társaságában.
Beszéljétek ezt meg, ha kényelmetlen a téma akkor is
Én soha nem tettem és azóta is bánt
15 évesen nem tudja szerinted az unoka húgod, hogy nem egészséges vérszerinti rokonba szerelmes lenni, hisz közös gyereketek sem lehet?
Nekem is fiú unokatestvéreim vannak, akik hasonlóan ennyivel idősebbek. ennyi idősen már azonban én rég tudtam, hogy a rokonaim tabuk.
Pl. Régen a csacska angyal ( bár ezt fiúk nem ismerik+ nagyon régi film) abban volt ilyen plátói szerelem. :D
Szerintem ezt a szüleinek kellene elmondania.. engem ebben a korban már rég foglalkoztatott, hogy miért ne lehetne gyerekem rokontól vagy mi történik, ha még is lenne. :)
Utolsó voltam.
Szerintem azért neked nagyon kellemetlen lenne erről beszélni neki.
Én biztos, hogy azt tenném, hogy megtartanám a jó viszonyt vele, de ha bármi utalást tenne arra, hogy bejössz neki én szimplán ezt nagyon passzívan kezelném.
25 éves srác vagyok, és nekem a 14 éves unokahúgommal ez a helyzet, na meg a 2 barátnője.
Nekem van egy nővérem, de vele sosem voltam túl jóban így az unokahúgomat tekintem az igazi testvéremnek. Csak sokszor úgy érzem ő többet érez.
Bár ez is érdekes, voltam náluk hétvégén és a barátnői ott voltak, mindhárom lány tette magát rendesen, de amikor elmentek utána tök megváltozott (pozitív értelemben)
Én ezt annak tudom be, hogy hormontúltengéses tinik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!