A hülye unokatestvérem azt hiszi hogy szerelmes vagyok belé, hogyan tudassam hogy ez nincs így?
Nem fantáziálni ilyen erőltetett, kamu hülyesegeken.
Vannak jó könyvek. Inkább olvass, művelődj.
Magából indul ki, azert vádol teged! Ehes disznó makkal álmodik
Nincs mit tegyel
Nos, ha mar ilyen konnyen dobalozol a biszex jelzovel, akkor ne csodalkozz. Szerintem szimolan buta vagy..azt hitted, hogy ha ot utanzod, akkor majd menobb leszel a szeneben.
Te vagy a tipikus pelda a "divatbuz *"-ra.
Tisztázd vele kerek perec, hogy nagyon benézte mert nem vagy szerelmes belé, és csak miatta mondtad,azt hogy talán a lányok is érdekelnek, hogy ne érezze magát kellemetlenül, hogy ő bi, de téged valójában nagyon nem érdekelnek a lányok és hetero vagy. Elhúzódhat az öleléstől, de mint unokatestvér ölelted meg csak.
Ezt minél előbb tisztázd, hogy megkíméld magad kellemetlen helyzetektől, de legalábbis unokatestvéredet, mert szerintem ez nagyon szánalmas, mikor valaki azt hiszi pedig dehogy, aztán meg jön az óriási ciki koppanás neki, az unokatestvérednek, mikor szembesül vele mekkorát tévedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!