Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerelmes vagyok a harmad...

Szerelmes vagyok a harmad unokatestvérembe, mit tegyek? 18/l

Figyelt kérdés

Három ève "ismertük meg egymást". Amikor kicsik voltunk (2-3 èvesek) akkor sok családi program volt ès gyakran voltunk együtt. De amikor èn nègy èves lettem elköltöztünk ès ìgy megszakadt a kapcsolatunk. Anyum nèha mesèlt ròla. Amikor lett facebookom ott rákerestem a tesòmra ès ìgy kezdünk el beszèlgetni. Akkor voltam nála egyszer. De nem èreztem azt, hogy szerelmes vagyok belè. Csak nèha beszèlgettünk.

De most az utòbbi időbe nagyon sokat beszèlünk, voltam is nála kèt hete ès ùgy èrzem, hogy szerelemes lettem belè. Nem tudok mit tenni. Mègis a testvèrem. Ő 19 èves.

2017. febr. 25. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagytok közeli rokonok, működhet simán.
2017. febr. 25. 12:08
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nézd alapból harmadunokatesók vagytok, tehát olyan távoli rokonod hogy szinte vér szerint már alig alig van bennetek közös. Simán működhet a dolog ha ő is akarja. Általában már másod unokatestvéreknél is működik egy kapcsolat, és ott a házasságot is engedik. Egyedül első unokatestvéreknél necces a dolog mert ott viszonylag közeli ágon van a rokonság. A harmad unokatestvéreket már nem is igazán számítják rokonnak különben, szóval most emiatt ne legyen akadály köztetek.
2017. febr. 25. 12:19
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ès ezt, hogy közöljem vele? Ő a testvèrènek tekint, nem tudom ő hogyan fogadná. Nem szeretnèm elveszteni.

2017. febr. 25. 12:29
 4/13 anonim ***** válasza:
40%

Azért sok családban a harmadunokatestvérek még ugyanúgy közeli rokonnak számítanak, nem is különítik el őket a másodunokatesóktól.

Lehet, hogy jogilag már nem vérfertőzés, és talán fogyatékos gyerekük sem születne, de ugyan hogy vállalhatnák ezt fel az egész család meg a barátok előtt? Jaj de jó, van barátod, ki az? Ó, hát az unokatesóm! (Illetve "tesóm", ahogy a kérdező fogalmaz). A szülők meg aztán kifejezetten odáig lennének az örömtől, hogy a lányok az unokatesóval kavar, mint egy bizonyos kisebbségnél szokás...

Most mondhatnám azt, hogy ó, ne törődjetek senkivel, legyetek csak boldogok együtt, ne számítson más, csak a szerelem.

De.

Ez NEM szerelem. Még mindig messze laktok egymástól, és ezek szerint EGYSZER találkoztatok? És szerelmesnek érzed magad, csak mert jókat beszélgettek? Én a nagynénémmel szoktam nagyon jókat dumálni, akkor most legyek belé szerelmes? Ugyan már.

18 éves vagy, még lesz száz pasi az életedben, ne pont annál ragadj le, aki az unokatesód.

De hogy mondjak pár példát... Rómeó és Júlia. Szintén kamaszok, szintén alig ismerték egymást, de márpedig ők szerelmesek, csak mert nem szabad. A szívükre hallgattak. Mi lett a vége? Mindketten meghaltak, és kinyírtak még pár rokont meg családi barátot is.

Vagy Jack és Rose a Titanicból. Rose is 18 volt. Neki is a tiltott szerelem kellett. 1 nap ismeretség után. És mi lett a vége? Jack meghalt. Meg még ezerötszáz ember.

Nyilván ezek nem annyira életszerű példák, de mégis. Gondolj már bele. Értem, hogy tini vagy, és biztos ez az első eset, hogy valakivel ilyen jól kijössz, de nem hiszem el, hogy nem tudod visszafogni a hormonjaidat. Nem tudsz mit tenni? Dehogynem. Szépen kivered a kis buksidból, hogy te szerelmes vagy belé. Ha nem tudod kontrollálni magad, akkor ne beszélgess vele annyit, és főleg ne utazz el hozzá.

Én nem vagyok régimódi, de ezt nem tudom támogatni. A családtag az családtag. Annyit meg nem ér egy múló kamasz belezúgás, hogy a család összes többi tagja agyvérzést kapjon, mert középkori beltenyészetet akarnak létrehozni a gyerekeik.

2017. febr. 25. 12:37
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Az meg a másik, hogy ő szinte 100% biztos, hogy nem így érez irántad, a rokoni kötődésen kívül maximum mint aranyos kis havercsajként tekint rád.

Ha BÁRMILYEN módon jeleznéd felé, hogy te belezúgtál, és venné a lapot, akkor vagy

- kiakadna, hogy nem vagy normális, és többet nem beszélne veled, mert félne tőled

- retardáltnak nézne, de azért kedvesen és udvariasan pattintana le, de többet nem nagyon írna

- azt hinné, hogy viccelsz

- elmondaná ugyanazokat, mint én az előző válaszomban

De az biztos, hogy a mostani jó viszonyotoknak annyi lenne. Értsd meg, ebből soha, semmiképpen nem származna semmi jó dolog. Ne kapaszkodj reménytelen álmokba. Lépj tovább. 18 vagy, könyörgöm. Jövő héten rád mosolyog egy fiú az iskolában és már őt fogod szeretni.

2017. febr. 25. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ne nyomulj!

Nyilván ő is tisztában van vele, hogy a harmadunoka-testvérség nem oszt nem szoroz, mégsem közeledik, akkor nagy valószínűséggel nem érdekled mint nő, feltehetőleg csak a rokonság miatt tartja veled a kapcsolatot.

Mivel nálad sem mindent elsöprő a szerelem, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe, különösen, mivel "testvéremként" emlegeted és úgy tűnik ő is így gondol rád.

Viszont, ha idővel úgy látod, hogy ő is érez valamit irántad, akkor ne fogd vissza magad!

2017. febr. 25. 12:43
 7/13 anonim válasza:
90%

Szia :)

Ez lehet, hogy csak egy nagyon erős érzelmi kötődés. Nem biztos, hogy szerelmes vagy belé, annál inkább ragaszkodsz hozzá, mert jól érzed magad a közelében.

2017. febr. 25. 13:40
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönom a többi válaszolònak is.

Utolsò: az is lehetsèges. Èn is gondoltam arra, hogy lehet nem vagyok szerelmes csak nagyon kötődök hozzá. Mindig megèrt, elmondhatk neki akármit, mindig itt van nekem, ès nagyom jòl èrzem magam vele.

2017. febr. 25. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
11%
egyszer megdug aztán otthagy a fenébe :D
2017. febr. 25. 14:03
 10/13 anonim válasza:
Lehet, h csak simán úgy gondolod, hogy jól néz ki. Nem lehet?
2017. febr. 25. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!