Szerelmes vagyok a harmad unokatestvérembe, mit tegyek? 18/l
Három ève "ismertük meg egymást". Amikor kicsik voltunk (2-3 èvesek) akkor sok családi program volt ès gyakran voltunk együtt. De amikor èn nègy èves lettem elköltöztünk ès ìgy megszakadt a kapcsolatunk. Anyum nèha mesèlt ròla. Amikor lett facebookom ott rákerestem a tesòmra ès ìgy kezdünk el beszèlgetni. Akkor voltam nála egyszer. De nem èreztem azt, hogy szerelmes vagyok belè. Csak nèha beszèlgettünk.
De most az utòbbi időbe nagyon sokat beszèlünk, voltam is nála kèt hete ès ùgy èrzem, hogy szerelemes lettem belè. Nem tudok mit tenni. Mègis a testvèrem. Ő 19 èves.
"Szerelmes vagyok a harmad unokatestvèrembe,"
Majd elmúlik, ha megismered a negyed unokatesódat...
Én egy esküvőn találkoztam életemben először egy lánnyal, akire azt mondták a harmad unokatestvérem...hát megtetszettünk egymásnak, sőt jártunk is, de a távolság miatt ez nem volt fenntartható. Senki sem nézte rossz szemmel.
7 évvel később Budapestre jött tanulni, s akkor újra egymásba bolondultunk, de neki akkor már vőlegénye volt, és a család hatalmas nyomást gyakorolt rá, hogy ne hagyja el miattam.
Aztán én jó sok szenvedés után lemondtam róla, összejöttem egy másik csodálatos nővel...majd kaptam egy SMS-t, hogy na akkor kirakta a vőlegényét, és mostantól csak az enyém...hát az élet ilyen. Azóta persze visszament hozzá, össze is házasodtak, van baba is, engem meg kirakott az a csodálatos...
Harmad unokatestvérnél az ükszülők közösek, nagyon távoli dolog ez, genetikailag nem számít, ha a család nem csinál ebből gondot (mint a fenti esetben, mert ott olyan férfi kellett, aki ért a szőlőhöz), akkor szerintem semmi akadálya.
Csak ne pörögj nagyon rá, nyugodtan mondd el neki, hogy tetszik neked, na húzd tovább, mert azzal magadnak ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!