Szerelmes vagyok az unokahúgomba. Mit tegyek?
1hònapja azt vettem észre hogy szerelmes vagyok az unokatesómba...
Szoktam vele álmodni, olyat h csókolózunk, szexelûnk, meg ilyenek...
ez a èrzès már règebb ota megvan de csak most ismerte be magamnak.
a lány nem tudja h szeretem, ès mèg senkinek nem mertem róla beszèlni.
ha vele vagyok mindik mosolygok és nem merek a szemébe nèzni.
Mit tegyek? Ö 14 éves én 16 Tom hogy undorító
De komoly válaszokat, lècci!
Volt már rá példa, hogy komoly kapcsolat lett belőle. Királyok között gyakori volt. (Ferencjóska és Sisi)
Viszont ennek következtében sok fogyatékos gyerek született. Ha jól tudom, akkor elvileg nem tilos az ilyen házasság, de nagyon nem ajánlott.
Szerintem a család is furán nézne, ha összejönnétek.
A vérfertőzés meg most hogy jön ide? 14-16 évesekről van szó.
Leszel még te is idősebb, biztos meg fog tetszeni más is.
Mit tegyél? -Semmit- idövel elmúlik/átalakul! Ki kell várni, ne tegyél semmi olyat amit aztán majd biztosan meg is bánsz, még ha most ebben a pillanatban a helyénvalónak érzed is. Az ember érez ilyeneket amikor serdülökorban van mert a hormonok ilyenkor megörjítik és/vagy örületbe kergetik az embert. Több év mire elmúlik ez. Amiket álmodsz az azért van mert vsz. jobb/vonzóbb csajt nem ismersz még vagy tudat alatt elnyomod.Azért amiket álmodsz, azokért a dolgokért lelkifurdalást nem kell érezned, hisz nem tehetsz róla.
Az ember bizonyos "szerelmes" (fölállós- megdugom) érzésekröl azt hiszi, pont akkor-pont ott vagy abban az idöintervallumban, hogy szerelem aztán évekkel késöbb derül csak ki, hogy fölnagyitott,-föként testi- akarás. (Szerintem: "ne szólj szám, nem fáj fejem"...)csöndben türni fáj de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!