Enikomert kérdése:
Honnan tudhatom biztos ra hogy szerelmes belem a nagy báttyám?
Figyelt kérdés
Bunko nagyképű tipusu es van egy baratnoje akivel nagyon reg ota egyut van es mostanaba aszt vettem eszre hogy allandoan bamul.utannam nez mindig ott van ahol en vagyok es rolam beszel mosolyog ram olyankor olyan mint ha egy artatlan lelek lenne.2014. jan. 14. 23:59
1/9 anonim válasza:
Gondolom "indiánok" vagytok. :P Ne aggódj, nálatok ez tök természetes.
2/9 anonim válasza:
Biztosan kideríteni nehéz, de szerintem diszkréten jelezd neki, hogy ne nézelődjön utánad, egyszóval utasítsd vissza, próbálj kicsit távol maradni, esetleg beszélj édesapáddal.
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a valaszt 2. kommentelonek de, remelem ennel tobb bem fog meg fordulni a fejeben..:/
2014. jan. 15. 00:18
5/9 A kérdező kommentje:
inkabb ki hagyom ezt a tedd meg amit ker ! :D
2014. jan. 15. 00:43
6/9 anonim válasza:
Van egy biztos módja! Ha romák vagytok, akkor az.
7/9 A kérdező kommentje:
nem wagyunk azok!!!
2014. jan. 16. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!