Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes a férjem? - de nem belém?!
Osztályvezetőként dolgozik, nagyon kevesen vannak egy osztályon (kb. 10en), és nemrég egy új lányt vett fel oda, senki nem tudja miért pont őt választotta a több tíz jelentkezőből. A munkatársaitól hallom vissza, hogy a nő kitüntetett figyelmet kap a férjemtől, ami már őket zavarja, mindent megenged és elnéz neki amit más kollégának nem, vagy csak nagyon nehezen. A múltkor egy kolléga (aki közös barátunk), azon kapta a férjem, hogy a nőnek a hátát simogatja, és vigasztalta valamiért. És hallom vissza (szintén a közös baráttól) hogy egy időben a lányt sokat látogatta az irodájában, benézett hozzá beszélgetni :(
Megcsalni még nem csalt meg, erre semmi sem utalt, és a lány sem néz ki valami prostinak, fiatalka is még szerintem nagyon, de az ördög nem alszik.... furcsa érzésem van, ha fizikailag nem is ment félre a férjem, de a "lelki megcsalás" nekem kicsit valószínű :((( Gondoltam arra is hogy ez a barát hazudik, vagy valami ok miatt féltékeny, de ismerem mér évtizedek óta, és eddig sosem csalódtam benne, így valószínű hogy igazat mondott mindenbe.
A férjemmel 25 éve vagyunk együtt, és nem akarom elveszíteni!!!
Elképzelhető.
A lánya nem lehet egész véletlenül?
A férjemről még annyi hogy nem egy szószátyár, elég magának való, nagyon sokat őrlődik és kattog mindenen, valamint nagyon hangulatember. Itthon semmi jelét nem vettem hogy fizikai megcsalás lett volna- telefonját egyszer néztem meg, akkor 2szer hívta a nőt, de szerintem munka ügyben csak, a karácsonyunk is csodálatosan telt, de mégis félek hogy érez valamint a lány iránt.
Utánakérdeztem hogy a nőnek épp nincs senkije :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!