Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerelmes a férjem? - de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes a férjem? - de nem belém?!

Figyelt kérdés

Osztályvezetőként dolgozik, nagyon kevesen vannak egy osztályon (kb. 10en), és nemrég egy új lányt vett fel oda, senki nem tudja miért pont őt választotta a több tíz jelentkezőből. A munkatársaitól hallom vissza, hogy a nő kitüntetett figyelmet kap a férjemtől, ami már őket zavarja, mindent megenged és elnéz neki amit más kollégának nem, vagy csak nagyon nehezen. A múltkor egy kolléga (aki közös barátunk), azon kapta a férjem, hogy a nőnek a hátát simogatja, és vigasztalta valamiért. És hallom vissza (szintén a közös baráttól) hogy egy időben a lányt sokat látogatta az irodájában, benézett hozzá beszélgetni :(

Megcsalni még nem csalt meg, erre semmi sem utalt, és a lány sem néz ki valami prostinak, fiatalka is még szerintem nagyon, de az ördög nem alszik.... furcsa érzésem van, ha fizikailag nem is ment félre a férjem, de a "lelki megcsalás" nekem kicsit valószínű :((( Gondoltam arra is hogy ez a barát hazudik, vagy valami ok miatt féltékeny, de ismerem mér évtizedek óta, és eddig sosem csalódtam benne, így valószínű hogy igazat mondott mindenbe.

A férjemmel 25 éve vagyunk együtt, és nem akarom elveszíteni!!!

2014. jan. 14. 22:47
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem hallgass a megérzéseidre. A női megérzések főleg, hogy azt mondod teljesen megbízol benne és szereted általában jót súgnak. Céges emaileket nem tudsz megnézni? Nekem ott bukott le a férjem a kolléganőjével...

2014. jan. 15. 09:06
 32/38 anonim ***** válasza:

Ne engedd hogy ez megmerdgezze a hazassagod.

tervezz kozos programot a ferjeddel szeressd ot hizelegj neki kelsd fel az erdeklodeset magad fele.legy jokedvu vele

nehogy rakerdezz a dologra mert az csak feszult hangulatot teremt

2014. jan. 15. 09:38
 33/38 anonim ***** válasza:
52%
25 éve éltek házasságban, de nem nagyon kommunikáltok, neked furcsa, hogy flörtöl, - mihez ragaszkodsz tulajdonképpen?
2014. jan. 15. 09:43
 34/38 anonim ***** válasza:

háát ez furcsa először is:

Az hogy simogatja a hátát,meg engedékeny vele semmi az egyik tanárom ilyen volt velem és később kiderült mindig is lányt szeretett volna és olyan nevet adott volna neki mint az enyém(és mindig is atyáskodó volt felettem)

Az a "nagy kár" szöveg semmit sem jelent most komolyan!! ha te ezt válaszolod valakinek ezt is gondolod kár hogy nem mer barátkozni,nem azért mondod ezt neki hogy kár mert én együtt lennék veled(ez már túl kombinálás)

A fiú lehet hogy tett valamit amivel elszúrta a csajnál és eleve mondta nem mer kapcsolatot létrehozni,valószínűleg rájött hogy kezd a kapcsolat bonyolódni vele és behúzta a vészféket(én is ilyen voltam egy időben)

Plusz se levél,se fura e-mail, mindig időben vagy hamarabb hazaér nem is értem mit látsz ebbe bele?

És engem csak az érdekes nevem miatt vettek fel,de volt olyan hogy kiderült csak szimpatikus voltam nem kell ehhez különösebb ok.

A kollégák persze most hisztiznek mert a lánynak próbál atyáskodva segíteni(kivételez) és ezen a többiek most ki vannak akadva(mint a féltékeny testvérek)

Nincs jobb dolgod és túl kombinálsz

2014. jan. 15. 12:11
 35/38 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van. Voltam délelőtt bent a férjemnél, ettől a férfitől megkérdeztem hogy mióta nem beszél konkrétan a lánnyal, mióta kerüli őt, azt mondta hogy azóta mióta a főnökével látta társalogni.

A többi kollégának hogy szemet szúr a "kapcsolatuk" azért is fura, mert ők 20-30 éve ott dolgoznak, ez a nő meg nemrég érkezett és fiatalka. Egyébként egy dekoratív és intelligens, tanult nőről van szó, legalábbis a kollégák mikor róla beszélnek mindig éreztetik.

Amikor a férjem mondta a lánynak hogy "nagy kár", azt arra mondta mikor a kiscsaj közölte hogy nem hisz az esküvőben, kapcsolatokban, szerelemben, mert rosszak a tapasztalatai.

A férjem nem tudom atyáskodik-e, de az tény hogy a mi fiainkat nagyon szigorúan nevelte, mindig azt kellett tenniük amit a férjem mondd, én voltam az engedékenyebb szülő, igyekeztem a gyerekeinket védeni, a családi harmóniát megteremteni, de a férjem akarata mindig erősebb volt, imádta a gyerekeit, de embert akart belőlük faragni bármi áron. Ezért fura hogy egy ilyen ember aki ennyire szigorú szülő, hogyan atyáskodhatna egy lány felett, és miért kell keresi mindig a társaságát. Mert ha atyáskodna, akkor ezt a nőt is szigorúbban fogná a munkahelyén, nem pedig megengedne neki mindent, és állandóan védené. És van ott más fiatal lány is, érdekes hozzájuk sose szól.

2014. jan. 15. 13:08
 36/38 anonim ***** válasza:
50%

Nem lehet kizárni,hogy a férjeden rajta van egyfajta kapuzárási pánik! Ehhez még jött egy jó "kellék" a kislány személyében. Lehet,hogy tényleg felnéz a férjedre, csodálja valamiért stb., és valljuk be még egy fiatalabb férfinek is imponál, ha egy helyes lány így néz rá.

Nyilván 25 év után nálatok egyenlőség van. Tehát tiszteled a férjed, nem isteníted. Ami véleményem szerint normális.

De most lehet,hogy ez a lány isteníti, és ez neki valamilyen szinten imponál.

Amit tehetsz ellene,hogy elkezdesz rá te is kicsi "felnézni", többet dicsérni, jobban "elájulni" tőle!

2014. jan. 15. 14:22
 37/38 anonim ***** válasza:

Az én keresztapámnak is két fia van (már 30+ évesek), ugyanúgy nevelte őket, ahogyan a Te férjed a ti gyerekeiteket. Velem (nő vagyok) gyerekkoromtól kezdve nagyon gyengéden és engedékenyen bánt, és ugyanezt tapasztaltam az unokahúgom esetében is. Talán a férjednél is ez a helyzet.

Ezen kívül, nem tudom, a férjed munkahelyén milyenek a kollégák, de nálunk mindent túlkombinálnak: ha elbeszélgetsz a főnököddel - és itt most nem magánjellegű dolgokra gondolok -, már a szeretőjének kiáltanak ki...

2014. jan. 15. 16:25
 38/38 anonim ***** válasza:
Híre megy a munkahelyén ezeknek a "diszkrét" érdeklődésednek, oda lesz a tekintélye, szikár, mogorva stílusán nevetni fognak, ha valótlan a feltételezésed, megbántasz egy fiatal nőt, - ez is egy út a váláshoz.
2014. jan. 15. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!