Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerelmes a férjem? - de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes a férjem? - de nem belém?!

Figyelt kérdés

Osztályvezetőként dolgozik, nagyon kevesen vannak egy osztályon (kb. 10en), és nemrég egy új lányt vett fel oda, senki nem tudja miért pont őt választotta a több tíz jelentkezőből. A munkatársaitól hallom vissza, hogy a nő kitüntetett figyelmet kap a férjemtől, ami már őket zavarja, mindent megenged és elnéz neki amit más kollégának nem, vagy csak nagyon nehezen. A múltkor egy kolléga (aki közös barátunk), azon kapta a férjem, hogy a nőnek a hátát simogatja, és vigasztalta valamiért. És hallom vissza (szintén a közös baráttól) hogy egy időben a lányt sokat látogatta az irodájában, benézett hozzá beszélgetni :(

Megcsalni még nem csalt meg, erre semmi sem utalt, és a lány sem néz ki valami prostinak, fiatalka is még szerintem nagyon, de az ördög nem alszik.... furcsa érzésem van, ha fizikailag nem is ment félre a férjem, de a "lelki megcsalás" nekem kicsit valószínű :((( Gondoltam arra is hogy ez a barát hazudik, vagy valami ok miatt féltékeny, de ismerem mér évtizedek óta, és eddig sosem csalódtam benne, így valószínű hogy igazat mondott mindenbe.

A férjemmel 25 éve vagyunk együtt, és nem akarom elveszíteni!!!

2014. jan. 14. 22:47
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy egy kis flörtnek tekinti, esetleg a lány felnézhet rá és et hízelet neki.
2014. jan. 14. 23:30
 22/38 anonim ***** válasza:
75%
*hízeleG
2014. jan. 14. 23:31
 23/38 A kérdező kommentje:

Utolsó, KÖSZÖNÖM, végre egy tényleg hasznos válasz. Gondoltam én is arra hogy atyáskodik felette és a lányának tekinti, hisz nekünk 3 fiúnk van, nem tudhatja hogy milyen egy lány. A közös barát biztos hogy jó infókat ad, benne nagyon bízom és a kezem tűzbe tenném érte, mert jó ember- ahogy egyébként a férjem is.

A férjem nem beszélt sosem arról hogy új nőt vett fel magukhoz. A barátunk annyit mondott, ami fura volt, hogy elkapott egy beszélgetést amikor ez a nő meg egy másik kolléga beszélgetett, és a házasság, kapcsolatok volt a téma. A nő kifejtette hogy ő elég érzelmes, és nem hisz a házasságban és a kapcsolatokban, mert fél hogy elhagyják. Erre a férjem állítólag meghallotta, és olyasmit szólt be hogy "Ez kár, és sajnálja".

Nagyon szívesen rákérdeznék tőle, de akkor megtudná hogy a közös barátunkat "állítottam rá" és az egyetlen informátorom is elveszíteném.

2014. jan. 14. 23:31
 24/38 A kérdező kommentje:
De olyan nehéz kinézni a férjemből hogy flörtöl! :)) A nő tuti felnéz rá, hisz főnöke, de írtam hogy a férjem magának való, szótlan, sok mindenen mentünk együtt keresztül az elmúlt 25 évben, mindig kitartott mellettem, sosem csalt meg, állíthatom hogy a világ legjobb embere! De furcsa amiket hallok. 10 éve osztályvezető, sosem volt még ilyen hogy valakivel ennyire törődött volna, és ennyi mindent megengedett volna neki, és bejárkált volna az alkalmazottaihoz beszélgetni. Elég kimért, tekintélyes és merev ember.
2014. jan. 14. 23:36
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy baj van. Még ha tetszik is neki ez a lány, és hízeleg a hiúságának, hogy patronálhatja, szerintem is inkább atyáskodás lesz ez.

Nagybátyám ilyen. Bár az ő munkahelyén sok száz ember dolgozik, így nem egy konkrét lányról van szó, hanem a hasonló korú lányokról. Imád velük beszélgetni, néha talán picit sikamlósan, de nem megy át egy bizonyos határon, és inkább atyáskodik felettük. Jó érzés neki, hogy ezek az üde, fiatal teremtések kedvelik. De nem szerelmes beléjük. Nekem az a gyanúm, hogy a te férjednél is erről lesz szó. A "kár" vonatkozhatott arra is, hogy kár, hogy nem akar házasodni a lány, hiszen a férjednek jó tapasztalatai vannak a házasságról - veled.

(Persze lehet, hogy a lánya, a szeretője és egyben az anyja is a lány, ezt se zárd ki. ;))

2014. jan. 14. 23:37
 26/38 A kérdező kommentje:
És még ami furcsa!!! A férjem munkahelyén mindenkit ismerek. Kérdezősködtem finoman másoktól hogy milyen ez a nő. Kiderült hogy az egyik férfi alkalmazottnak (30 éves) tetszik ez a lány, elég sokat próbált vele beszélgetni mikor odakerült, és segített is a lány születésnapi ajándékot nézni a testvérének, és mesélte ez a férfi hogy az elmúlt hetekben kerüli őt a kis csaj, hogy nem érti hogy eddig jóba voltak, aztán eltávolodott tőle. A poén az, hogy kicsit gondolkodtam és összeraktam ezt a képet, hogy pont 1 hónapja kerülheti ezt a fiút a lány, mióta céges buli volt náluk.... Na most vagy a férjem szólt rá hogy szakítsa meg a kapcsolatot a másik férfival és ne beszélgessenek, vagy történt valami köztük.
2014. jan. 14. 23:42
 27/38 A kérdező kommentje:
Igen, ez evidens lenne, de más fiatal lány is van náluk, sosem beszélgetett velük. Egyedül ez a nő kapott kitüntett figyelmet, gondolhatod milyet ha már a kollégáknak is szemet szúrt a dolog. Nagyon félek...
2014. jan. 14. 23:44
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok mindent kombináltál túl kevésből...

Szóval, ha nem akarod elveszíteni a férjed, inkább vele foglalkozz, mint a lánykával.

2014. jan. 15. 00:20
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

#21-es válaszoló vagyok.

Én nem vonnék le messzemenő következtetéseket ezekből a "részinformációkból", azaz: csak ezzel a lánnyal ilyen a kapcsolata, a céges buli óta változott a lány kapcsolata más kollégával, stb. Elhiszem, hogy összességében aggaszt a dolog, de én akkor sem hiszem, hogy megcsalásról lenne szó. Pláne annak tudatában, hogy úgy vettem észre, hogy jó a kapcsolatotok.

2014. jan. 15. 06:43
 30/38 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem jó. Nagyon jó ember, de itthon nagyon keveset kommunikálunk, egyre többször érzem rajta hogy teljesen máshol jár az esze. Igyekszem még azért "kémkedni", meg ha tehetem benézek a férjem munkahelyére, hátha valamit leszűrök vagy megtudok. Ha továbbra is aggaszt a dolog akkor rákérdek. Fizikai értelemben vett megcsalásról 100% hogy nincs szó, 25 év alatt nem ment félre a férjem, és bízom benne, én a lelki részétől félek.
2014. jan. 15. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!