Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes a férjem? - de nem belém?!
Osztályvezetőként dolgozik, nagyon kevesen vannak egy osztályon (kb. 10en), és nemrég egy új lányt vett fel oda, senki nem tudja miért pont őt választotta a több tíz jelentkezőből. A munkatársaitól hallom vissza, hogy a nő kitüntetett figyelmet kap a férjemtől, ami már őket zavarja, mindent megenged és elnéz neki amit más kollégának nem, vagy csak nagyon nehezen. A múltkor egy kolléga (aki közös barátunk), azon kapta a férjem, hogy a nőnek a hátát simogatja, és vigasztalta valamiért. És hallom vissza (szintén a közös baráttól) hogy egy időben a lányt sokat látogatta az irodájában, benézett hozzá beszélgetni :(
Megcsalni még nem csalt meg, erre semmi sem utalt, és a lány sem néz ki valami prostinak, fiatalka is még szerintem nagyon, de az ördög nem alszik.... furcsa érzésem van, ha fizikailag nem is ment félre a férjem, de a "lelki megcsalás" nekem kicsit valószínű :((( Gondoltam arra is hogy ez a barát hazudik, vagy valami ok miatt féltékeny, de ismerem mér évtizedek óta, és eddig sosem csalódtam benne, így valószínű hogy igazat mondott mindenbe.
A férjemmel 25 éve vagyunk együtt, és nem akarom elveszíteni!!!
Tudod mit?
Kérdezz rá.
Hiába agyalsz, és várod tőlünk, hogy megmondjuk a tutit, mert nem tudjuk megmondani.
Két lehetőség van:
1. szerető
2. lánya
Kérdezz rá, vagy ha nem mered, fogadj egy magánnyomozót.
Lehet, hogy a lány "apja" mégsem az igazi apa???
Na félre a viccet. Szomorú a helyzet, de ezt itt nem fogjuk tudni megoldani. Mondjuk, hogy "igen, biztos megcsal"? Dehát ez nem igaz, honnan tudjuk. Pont ugyanígy nem lehet azt sem mondani, hogy nem csal meg.
Ha 25 éve vagytok együtt, akkor gondolom tudtok beszélgetni. Ha nagyon felkapja a vizet és hisztizik, akkor az nem jó jel.
Sok sikert.
Nem tudom, talán hülyeség, amit írok, de: nem lehetséges, hogy úgy érzi a lány esetében, hogy "atyáskodnia" kell felette? A lány fiatal, újonc, talán támogatni szeretné. Szerintem ez a "senki sem érti, miért őt vette fel" már valamiféle kombinálás is lehet a kolléga részéről.
Óvatosan nem tudnál ennek a lánynak utánajárni a férjednél? Ő nem mesélt az új kolléganőről? Csak barátoktól hallottál róla?
Na a lánya és egyben a szeretője, ezen felnevettem :))
A barátnőim igazából engem néznek defektesnek hogy ilyen dolgok miatt amiket leírtam, ilyenek miatt aggódok. Szerintük a hátsimogatás semmi, és az sem hogy kitüntetett figyelmet kap. Fizikai megcsalás biztos hogy nem volt, itthon minden rendben, és kicsit nyomoztam is, telefonjába semmi olyan nem volt, itthon sem maradozik ki, sőt van hogy a munkából hamarabb hazajön mint ami a munkaidő volna. Attól félek hogy érzelmileg beleszeretett a lányba, mert nem normális hogy közel 50 évesen ennyire ragaszkodjon egy huszonegynéhány éves lányhoz! A gyerekeinkkel egy idős! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!