Párom bevallotta, hogy szerelmes egy lányba, ám mégis találkoztak, ti mit csinálnátok?
Ő 23/F, én 21/L, együtt élünk 2 éve. Nagyon "összebarátkozott" egy lánnyal, végül kiderült, hogy szerelmesek egymásba. Azt állította, hogy ez semmit nem változtat a kettőnk kapcsolatán, hisz mi szeretjük egymást, ezen nem változtathat semmi, ő csak éppen szerelmes lett, majd elmúlik. Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik.
Veletek volt már ilyen? Mit csináljak? Tiltsam meg, hogy találkozzanak? Az nem hat rá, hogy nekem rossz érzés... Nem szeretném megvárni, hogy valami történjen kettőjük közt.
Másba szerelmes és ez nem változtat a kapcsolatotokon?
Hát én megmondanám neki, hogy akkor menjen a másikhoz, engem meg felejtsen el. Neked ezt csak azért mondta, hogy ha esetleg nem jönne össze a másik lánnyal, akkor ne kerüljön két szék közül a pad alá.
És miből gondolod, hogy nem fognak majd lefeküdni egymással?
Amúgy meg másba is szerelmes meg beléd is? Na ne vicceljünk már..
Márpedig ez pont az az ok, ami miatt fel lehet rúgni.
Úgy gondolom, egyszeri megcsalás, ami csak a testiségről szól, megbocsátható. De a szerelem, az más téma... Ha mást szeret, másra gondol, nem értem, miről beszélünk még?
Persze neked kell érezni, a te kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!