Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom bevallotta, hogy szerelm...

Párom bevallotta, hogy szerelmes egy lányba, ám mégis találkoztak, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Ő 23/F, én 21/L, együtt élünk 2 éve. Nagyon "összebarátkozott" egy lánnyal, végül kiderült, hogy szerelmesek egymásba. Azt állította, hogy ez semmit nem változtat a kettőnk kapcsolatán, hisz mi szeretjük egymást, ezen nem változtathat semmi, ő csak éppen szerelmes lett, majd elmúlik. Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik.

Veletek volt már ilyen? Mit csináljak? Tiltsam meg, hogy találkozzanak? Az nem hat rá, hogy nekem rossz érzés... Nem szeretném megvárni, hogy valami történjen kettőjük közt.

2014. jan. 6. 22:29
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen..itt mar csak nyilt kapcsolatrol lehet beszelni,neked pedig el kell donteni,hogy hajlando vagy-e belemenni ilyenbe.Ha most nem lepsz ki ebbol a kapcsolatbol vagy keresel te is egy masik pasit,akkor egyertelmuen az lesz,hogy te elnezel a baratod felrelepese felett,a pasi pedig legkozelebb is megcsal,mert hat van egy jo (hulye) baratnoje akit meg mindig megd*ghat ha nem jonne ossze egy szamara jobb es uj no..Magyaran te csak tartalek vagy neki,kihasznal,megalaz.Nem nekunk kell eldonteni,hogy mit csinalj.Neked kell atgondolni,hogy akarsz-e nyilt kapcsolatot(persze ha belemesz,akkor csak szex lehet belole,mert hat se hazassag se gyerek nem lehet belole..)mert ez mar kozel sem egy jo kapcsolat.Vagy ott hagyod ot,ezzel pedig uj tapasztalatod lesz pasi teren..es nyilvan uj part szerzel magadnak ..Ja meg azt remelem tudod,hogy ha nyiltkapcsolat,vagy akar azt mondod,hogy egye fene megmaradsz neki labtorlonek,akkor ne fuzz hozza remenyeket,merrt nem fog melletted megallapodni..te pedig ertekes eveket pazarolsz el mellette ki tudja meddig aztan majd kapkodhatsz ha ketyeg a biologiai orad..
2014. jan. 8. 12:02
 52/52 anonim ***** válasza:
100%

Otthagynám. Ez a pasi már mást szeret, nem téged. Mégis hogy tudsz vele egy ágyban aludni, hozzábújni? Tudod, hogy másba szerelmes, és te vele vagy?! Előbb-utóbb úgyis elhagy a másik csaj miatt, és abban is biztos lehetsz, hogy szexelni is fognak. (Hacsak eddig meg nem tették.)

Én is jártam majdnem így, csak fordított volt a szituáció. Vőlegényem volt, együtt laktunk. A munkahelyem jóvoltából sok embert megismertem, az egyik vendéggel barátok lettünk. Telt az idő, a barátságból szerelem lett. Nem tudtam mit csináljak, minden gondolatom a szerelmem körül járt, éjjel nappal rá gondoltam... Nem történt köztünk szex, csak csókig jutottunk. Végül bomlott az eljegyzés, mi pedig járni kezdtünk. Rá fél évvel megvolt az esküvőnk, következő évben megszületett az első lányunk, 2 hét múlva a 2. is itt lesz a karjainkban... Lassan 4 éve, hogy szerelmesek vagyunk a másikba, és nem úgy tűnik, mint ami el akar múlni...

2014. jan. 8. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!