Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom bevallotta, hogy szerelm...

Párom bevallotta, hogy szerelmes egy lányba, ám mégis találkoztak, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Ő 23/F, én 21/L, együtt élünk 2 éve. Nagyon "összebarátkozott" egy lánnyal, végül kiderült, hogy szerelmesek egymásba. Azt állította, hogy ez semmit nem változtat a kettőnk kapcsolatán, hisz mi szeretjük egymást, ezen nem változtathat semmi, ő csak éppen szerelmes lett, majd elmúlik. Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik.

Veletek volt már ilyen? Mit csináljak? Tiltsam meg, hogy találkozzanak? Az nem hat rá, hogy nekem rossz érzés... Nem szeretném megvárni, hogy valami történjen kettőjük közt.

2014. jan. 6. 22:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem menj a magad feje után. Ez nyilván nem az a szokásos birtoklós kapcsolat, mint a legtöbb. Szerintem kevés kapcsolatban lehetne ilyet elmondani őszintén. Legtöbben hazudnának erről.

Szóval ne hallgass másokra, mert nagyon másképp élnek. Ezt a dolgot neked kell megfejteni, megoldani.

2014. jan. 6. 23:08
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Az mi már,hogy barátnője van 5 éve és hupsz "bocsi szerelmes lettem másba,had találkozzak vele...hiszen ez nem változtat a kapcsolatunkon"???hát én szívem szerint ott hagynám a francba ... mert nyilvánvalóan kiszeretett belőled,ha képes másba szerelmes lenni..gusztustalan..
2014. jan. 6. 23:24
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Hmm nekem a kérdésben feltűnt egy mondatocska:"Az nem hat rá, hogy nekem rossz érzés..."-Ez nagyon gáz,azt ugye tudod,kedves Kérdező.Előttem már leírták mit kell tenni,valaki finoman,valaki durván,de a lényeg ugyanaz.
2014. jan. 6. 23:31
 24/52 anonim ***** válasza:
93%
Dobni kell és kész..Tényleg csak biztosíték vagy neki,hogy legyen kit d*gnia..bocsi a kifejezésért de azért mondogatja neked,hogy nem hat a kapcsolatotokra,meg majd elmúlik a lány iránt érzett szerelme,hogy ha netán a csaj dobja,akkor te ott vagy még neki ..magyarul,ha nem kapja meg a lovat,akkor jó a szamár is( azaz te) .
2014. jan. 6. 23:34
 25/52 anonim ***** válasza:
93%
Kipróbálja, hogy az új lyuk elég jó e. Ha nem marad a réginél.
2014. jan. 6. 23:38
 26/52 anonim ***** válasza:
85%
te nagyon buta vagy, ha nem hagyod őt a francba!
2014. jan. 6. 23:41
 27/52 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen mindegy mit csinálsz, előbb-utóbb el fog hagyni. Talán más lenne a helyzet, ha 60 éves lenne, de így huszonévesen nem fog leragadni melletted, ha szerelemre vágyik.
2014. jan. 6. 23:43
 28/52 anonim ***** válasza:
26%

Vicces, hogy akik itt mondják, hogy gondolkodás nélkül dobni kell azok ezt a saját kapcsolatukban meg sem tudnák, mert nem mondaná el a párjuk. Mert nem lenne lehetőség őszintének lenni.

Ha túlélnétek ezt, akkor akár egy beton erős kapcsolat is lehetne ebből. Mert azért az nem semmi, hogy két ember ennyire őszinte azt szerintem mindenki el kell, hogy ismerje.

Hogy valamit mondjak is: a párod érvelésében van egy kis hiba. Az odáig OK, hogy a barátaival találkozik, de az aki felől megcsapta egy ilyen érzelem féle az azért nem egy hagyományos értelemben vett barát. Mi garantálja, hogy nem erősödik ez tovább, vagy lesz belőle testi kapcsolat. Szerintem azt nyugodtan kérhetnéd, hogy tartsa a távolságot. Egyszerűen azért, mert ez veszélyes dolog és veszélyeztetheti azt a jót, ami köztetek van. Esetleg azt is kérheted tőle, hogy gondolja végig neki milyen lenne, ha te találkozgatnál egy másik fiúval, aki felé van benned vonzódás.

Amúgy az biztos, hogy ne idegesen reagálj (bár nem is tűnsz annak a típusnak szerencsére), hanem humorral. Ne fenyegetéssel tartsd onnan távol, hanem a saját vonzásoddal.

2014. jan. 6. 23:45
 29/52 anonim ***** válasza:
98%
Én lehidaltam. Hogy tudtad ilyen nyugodtam leírni ezeket? Szerelmes egy másik lányba, és te semmit nem teszel?? Te most ennyire buta vagy? Ennyire vakon nem lehet szerelmes az ember. Amit az utolsó említett, hülyeség. Ha egy párkapcsolat valamelyik tagja beleszeret egy 3. félbe, az úgy veszett ahogy van..ez annyit jelent, hogy nem szereti őszontén a párját, ennyi. Nekem van párom, szeretem, és nem tudnám ezt tenni vele. Oké, tényleg fantasztikus, hogy őszinte, de akkor hagyja el szerencsétlen lányt!
2014. jan. 6. 23:58
 30/52 anonim ***** válasza:
98%
A párod másba szerelmes, te meg képes lennél ezt elviselni, csak mert amúgy jó a kapcsolatotok? A szerelem nem egy állapot, nem egy betegség, ami csak úgy maradéktalanul elmúlik: a szerelem azt jelenti, hogy a szerelmes vágyik a másikra testileg-lelkileg egyaránt. Ha efelett szemet hunysz, meg is érdemled a lábtörlő státuszt, ne haragudj.
2014. jan. 7. 00:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!