Párom bevallotta, hogy szerelmes egy lányba, ám mégis találkoztak, ti mit csinálnátok?
Ő 23/F, én 21/L, együtt élünk 2 éve. Nagyon "összebarátkozott" egy lánnyal, végül kiderült, hogy szerelmesek egymásba. Azt állította, hogy ez semmit nem változtat a kettőnk kapcsolatán, hisz mi szeretjük egymást, ezen nem változtathat semmi, ő csak éppen szerelmes lett, majd elmúlik. Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik.
Veletek volt már ilyen? Mit csináljak? Tiltsam meg, hogy találkozzanak? Az nem hat rá, hogy nekem rossz érzés... Nem szeretném megvárni, hogy valami történjen kettőjük közt.
hát nem tudom, nálam ez sokkal jobban kiverné a biztosítékot, mint ha kiderülne hogy egyszer mondjuk összefeküdt valami random lánnyal.
ha még azt mondta volna, hogy a kapcsolatotok fontosabb, ezért megszakítja akapcsolatot a lánnyal, oké. de egyértelműen nem tud rajta túllépni. én a helyedben lépnék. pedig nem vagyok az a fajta aki itt gyk-n ezzel a kijelentéssel dobálózik minden kérdésnél.
mellesleg volt már hasonló problémánk a barátommal, csak akkor én voltam a fellángolós fél.kommunikáció, egymás mellett kitartás.
20L (3 éves kapcsolat, 2 év együtt élés)
Mai eszemmel kivágnám, de rögtön.
Velem pont ennyi idősen játszotta el ezt az exem. Megismerkedett egy lánnyal, állította hogy nem kell paráznom, meg majd nekem is bemutatja, milyen jófej lány. Oké, kicsit többet érez, de mellettem áll.
Én hülye meg hittem neki!
Néhány hét múlva elutaztam a szüleimhez. Még haza sem értem, már hívott, hogy bocsi, de áthívta a lányt hozzánk beszélgetni, és hát lefeküdtek. Ezek után szakított velem, mondván ne haragudjak, de ő szerelmes.
Persze három hónap után dobta a csaj, én meg megint hülye voltam és visszafogadtam. Évek teltek el, mire összeszedtem magam annyira, hogy kidobjam!!
Egy hatvanéves, családdal, gyerekekkel, unokával, merevedési problémákkal és élettapasztalattal még csak-csak hűséges maradhat. De egy 23 éves nem. És talán jobb is, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!