Történt már valakivel, hogy a párja azt mondta neki h nem szerelmes belé, de később valahogy mégis újra egymásra találtak?
Igen, volt ilyen. Nem 1x, nem 2x... Az utolsó szakítás úgy nézett ki, hogy felhoztam, 5 év után nem ártana valami előrelépés (eljegyzés, majd esküvő, aztán gyerek...)
Válasz: Neki nincsenek ilyen vágyai, lehet, hogy sose lesznek, vagy ha lesznek, sem velem. És ő most elmegy. Mondtam, menjen...
Egyikőnk se gondolta, hogy 1 év múlva olyankor a közös gyerekünket várjuk majd.
Együtt élünk, a kicsi most 3 éves.
Én ebben élek most.
5 éve vagyunk együtt, év elején találtunk újra egymásra. Azt mondta azelött a párom, hogy szeret de nem szerelmes belém, de velem akar lenni. Mivel én szerelmes vagyok/voltam akkor is, vele maradtam. Most már családot szeretnénk, és ami a legfontosabb: Szerelmes belém a pasim!! :-D
Nagyon sokat változott, és én is sokkal jobban szeretem!
Igen.. most a nyáron igaz én mondtam hogy már nem szeretem. Szakítottunk, másnap lejött hozzám(anyumék nyaralni voltak) egész nap sírtunk, csak hajtogattam hogy "de én már nem szeretlek" mégis mikor fel akart állni hogy elmegy visszahúztam.. Itt is aludt, másnap reggel hazament... Utána megkértem hogy találkozzunk egy helyen 2 hétre rá, akkor meg összejöttünk megint. És életem legjobb döntése volt, hogy nem hagytam elveszni!!!! Azóta is boldogok vagyunk, sőt sokkal boldogabbak, újra azt érzem mint amikor összejöttünk az elején, sokkal szerelmesebb vagyok. Szóval igen is néha kell az a kis szünet, pedig ezelőtt én is elítéltem.. akárhányszor kértek tőlem szünetet szakítottam hogy olyan nincs, hogy "szünet".
Ekkor voltam én 16/L ő 17/F.
Nálunk.:)
Mikor régen összejöttünk pár hónapig jártunk,aztán szakitottunk,mert nem éreztem szerelmesnek magam.
Utána barátok maradtunk.Eltelt 1év,aztán szép lassan szerelmes lettem...Nagyon.
Azóta már majdnem 5év telt és nagyon szerelmesek vagyunk,úgy érzem ő az igazi és mindig Vele szeretnék lenni.
Szóval nálam a szerelem lassan alakult ki,de igazán mélyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!