Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom bevallotta, hogy szerelm...

Párom bevallotta, hogy szerelmes egy lányba, ám mégis találkoztak, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Ő 23/F, én 21/L, együtt élünk 2 éve. Nagyon "összebarátkozott" egy lánnyal, végül kiderült, hogy szerelmesek egymásba. Azt állította, hogy ez semmit nem változtat a kettőnk kapcsolatán, hisz mi szeretjük egymást, ezen nem változtathat semmi, ő csak éppen szerelmes lett, majd elmúlik. Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik.

Veletek volt már ilyen? Mit csináljak? Tiltsam meg, hogy találkozzanak? Az nem hat rá, hogy nekem rossz érzés... Nem szeretném megvárni, hogy valami történjen kettőjük közt.

2014. jan. 6. 22:29
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt előttem leírtak mindent.Ha már szerelmes valakibe,akkor elsősorban már inkább vele szeretne lenni.Annyira még sem lehetett minden rendben,mert akkor nem szeretne bele másba.Jobban jársz ha otthagyod.Még fiatal vagy nagyon.
2014. jan. 7. 06:50
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
na ha szerelmesek egymásba,nyugodj meg már rég megtörtént köztük.Ilyen pasira egy pillanatot ne pazarolj.és még örülj nincs gyereketek.Ennél jobban már meg sem alázhatna téged.
2014. jan. 7. 07:35
 43/52 anonim ***** válasza:
80%

Nem hinném, hogy a szerelmet össze lehetne téveszteni a szerelemmel. Ha valaki tényleg szerelmes valakibe, akkor csak az kell neki és senki más.

Én legalábbis tisztában vagyok az érzéseimmel. :)

2014. jan. 7. 08:32
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Az önbecsülésedet hová tetted Kérdező? Gyakorlatilag ló helyett szamár vagy..
2014. jan. 7. 09:23
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek azokkal, akik szerint csak kihasznál a párod és azért nem szakít veled, mert ha nem jön össze a másik csajjal, akkor ott vagy neki te. Szerintem ez már nem kapcsolat. Engem is környékezett már meg olyan pasas, akinek már 5 éve volt barátnője és nyíltan a szemembe mondta, hogy addig nem fogja dobni a barátnőjét, amíg össze nem jön velem, csak utána. Nagyon gáz az ilyen ember.
2014. jan. 7. 09:30
 46/52 anonim ***** válasza:
91%

A hozzáállásod alapján tökéletes alany vagy arra, hogy fűvel-fával csaljanak. Gondolom még sajnálod is szegény barátod hogy nem tehet róla, szerelmes lett másba, meg amúgy is férfiból van. Tökéletes kapcsolat és majd házasság lesz a tietek, hiszen ő másokkal is találkozgathat, te meg ezt elnézed. Sok boldogságot!

Remélem a büszkeséged majd visszatalál hozzád valahogy.

Hiába tanácsolok bármit, de én a helyedben ezen a pontok kiszállnék - vagy legalábbis megfenyegetném. Ha elköltözöl, el fog gondolkozni hogy mit veszíthet, és még az is lehet hogy észhez tér. Hogyha viszont játszod itt az áldozati bárányt akinek rosszul esik de nem mer szólni, egész életetekben mások után is futni fog.

2014. jan. 7. 11:18
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez ellentmondás: szerelmes a lányba - csak barátok és szeret a barátaival találkozni.....

Te nem érzed?

Ha szerelmes a másik lányba, ráadásul még keresi is a társaságát, akkor előbb-utóbb ez a szerelem beteljesedhet és ez nem a barátodon múlik, hanem a lányon!

Nem velem nem történt ilyen, ha lett volna hasonló, biztos, hogy nem tudtam volna ilyen kapcsolatban élni.

2014. jan. 7. 14:04
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párom odaállitana es kozolné hogy másba (is) szerelmes,akkora pofont kapna hogy oda is becsöngetne ahol még csak alapoznak! Szerelem egy van és szent! Az,hogy mást is meghágna, pofátlanság,gusztustalan megcsalás, a másik semmibe vétele az egész. De az,hogy SZERELMES MÁSBA,az az a dolog amikor fogod magad és elhuzol a francba vagy őt vágod ki az ablakon. A kettotok kapcsolata nincs rendben. Amennyiben a monogámiára,hűségre,szerelemre épül akkor nagy válságban vagytok,ugyanis minden létezo "szabályt" Áthág a pasid, a nőt meg megfogja hágni. Ha nyitotz kapcsolatban vagytok,miszerint mindenki azzal dug akivel akar (te is),akkor itt az ideje dugó társat keresned magadnak,mert a palidnak már van.
2014. jan. 7. 14:29
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet Kérdező ? Jutottál valamire ?
2014. jan. 7. 16:43
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Maydy4 nyitott kapcsolatos gondolatával nagyon egyetértek!Nagyon kíváncsi lennék a gyerek arckifejezésére,ha eléállnál és azt mondanád:"bocsi szerelmem,ha te is,akkor én is,szerintem ideje hogy közelebbről megismerjek más pasikat,én is szeretek a barátaimmal talizni".Erre biztos pattogni fog.[Hallottam ilyen szembesítős szitukról,és ilyenkor az a leggusztustalanabb,hogy a pasi úgy érzi nyugodtan félreke,félhet (mert lássuk be,egy idő után ha szerelmes valaki akkor nem csak sakkozgatni fog),de a lánynak ez eszébe se jusson, legyen hűséges és várja otthon.]Kérdező,tudom hogy fáj,de ne hagyd magad.
2014. jan. 7. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!