Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom bevallotta, hogy szerelm...

Párom bevallotta, hogy szerelmes egy lányba, ám mégis találkoztak, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Ő 23/F, én 21/L, együtt élünk 2 éve. Nagyon "összebarátkozott" egy lánnyal, végül kiderült, hogy szerelmesek egymásba. Azt állította, hogy ez semmit nem változtat a kettőnk kapcsolatán, hisz mi szeretjük egymást, ezen nem változtathat semmi, ő csak éppen szerelmes lett, majd elmúlik. Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik.

Veletek volt már ilyen? Mit csináljak? Tiltsam meg, hogy találkozzanak? Az nem hat rá, hogy nekem rossz érzés... Nem szeretném megvárni, hogy valami történjen kettőjük közt.

2014. jan. 6. 22:29
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy ezt a pasit már rég elveszítetted. Mert ha félrekúrt volna, érzelmek nélkül, akkor azon még talán túl lehet lépni, de ha beleszeretett másba, akkor érzelmileg már nem hozzád tartozik, hiszen máshoz kötődik. Találkozni meg jóhogy szeretne a lánnyal, hiszen már az ő személyére vágyik, nem rád. Ne alázd meg magad ennél is jobban, lépj le.
2014. jan. 7. 00:10
 32/52 anonim ***** válasza:
98%
Alapvetően én sem vagyok az a típus, aki minden hülyeség miatt azt tanácsolja mindenkinek, hogy hagyja el a párját, meg hiszek az egymás melletti kitartásban, de ebben az esetben iszonyat szemét a párod, és tényleg ki kellene dobnod. Nyers leszek, de kb. lábtörlőnek használ, azt hiszi, veled mindent meg lehet csinálni, és ne haragudj, de tényleg mindent megtehet veled. Még most is nyomod, hogy ezért egy jó(??? ez a jó???)kapcsolatot nem rúgnál fel. Ne legyél már olyan, mint azok a nők, akiknek elég, ha a pasasuk nem veri őket, és nem mernek kilépni egy amúgy rossz kapcsolatból. Oké, fellángolt, az egy dolog. De hogy látja, hogy neked ez fáj, és ennek ellenére találkozgat a csajjal, ez nálam kiverte a biztosítékot.
2014. jan. 7. 00:19
 33/52 anonim ***** válasza:
99%
Nem mondom, hogy azonnal hagyd el, mert nem az én dolgom, de szerintem kétszer is gondold át, hogy tényleg olyan jó-e köztetek a kapcsolat (mint mondtad), ha képes volt beleszeretni valaki másba.
2014. jan. 7. 00:24
 34/52 anonim ***** válasza:
11%

Azt írja másik lányba is szerelmes. De belé is :) Volt már ilyen a történelemben.

(az vagyok aki a hülyeségeket írja :)

2014. jan. 7. 00:30
 35/52 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem olyan, hogy valaki tényleg szerelmes legyen egyszerre két emberbe. :S
2014. jan. 7. 00:37
 36/52 anonim ***** válasza:
98%
Én pontosan ugyan ezt csináltam 17 évesen a volt barátommal. Beleszerettem valaki másba és úgy volt, hogy találkozunk majd, de messze lakott és megbeszéltük, hogy inkább ne, mert úgy sem tudnánk hetente találkozni. Nagyon gáz volt, hogy annyi nem volt bennem, hogy legalább szakítsak a volt barátommal. Semmit nem jelentett akkor már nekem, ha találkoztunk volna az biztos, hogy összejöttem volna vele (utána meg szakítottam volna az ex-szel). De mivel nem találkoztunk vele maradtam még pár hónapig. Biztosra veheted, hogy ha ott van mellette a lány, akibe szerelmes, nem fogja visszautasítani. És azt is biztosra veheted, hogy nem fogja érdekelni, hogy mit mondasz, találkozni fog vele. Szerintem jobb, ha most azt mondod, hogy vége, minthogy otthon ülj azzal a tudattal, hogy a barátod azzal van, akit szeret és valószínűleg épp megcsal. Utána úgy is szakítani fog veled, de pluszban még meg is alázod magad. Lényegében azért nem szakít veled, mert nagyon gyáva (én is az voltam), amíg nem teljesen biztos a másik, megtart, de ahogy lehetősége lesz rá, a másik lányt fogja választani. Egyébként jó a kapcsolatotok? Az érdekes, mert ez lenne az alapja.
2014. jan. 7. 01:01
 37/52 anonim ***** válasza:
97%
Soha nem volt ilyen a történelemben. Az egyik hazugság.:)
2014. jan. 7. 01:12
 38/52 anonim ***** válasza:
9%

35: Én az összes fiúba szerelmes vagyok ma is, akikbe életem során beleszerettem.

Az, amikor több emberbe vagy szerelmes, megsokszorozza a szeretetet. Ezért szokták fenntartani ezeket a kapcsolatokat, és nem mazochizmusból meg butaságból.:)

A birtoklási vágyat meg többen összetévesztik itt a szerelemmel, ami a birtoklási vágynak pontosan az ellentéte. Nézzenek magukba azok, akiknek az az első reakciója, hogy a szerelmük (?) azonnal tűnjön el , mert SZERETETET ÉREZ. Ez inkább afféle ( :) ) érték, ha valaki szeret, nem? Úgy gondolná az ember... Vagy szeretni ma nem divat...? :)

2014. jan. 7. 02:23
 39/52 anonim ***** válasza:
98%

Tehát " Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik"

Engedélyt kért tőled, hogy találkozzon vele...te meg belementél! Kb.mintha arra kért volna, hogy figyi itt ez a csaj, kicsit megdugom aztán jövök is. Nem lesz semmi, hiszen téged szeretlek, őt meg csak megdugom! :-)

Apám! Te tényleg ekkora marha vagy? ;-)

2014. jan. 7. 05:48
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Szia.. borzasztóan nehéz lehet most neked ,nagyon sajnállak ,és megértelek .Elhiszem ,hogy nehéz elengedni valakit akit mindezek ellenére is szeretsz ! Én világ életemben azt mondtam ,harcolni kell a szerelmünkért... ha gond van ,próbáljuk meg együtt helyrehozni ,ne egyből szakítsunk ... De a te eseted más ... nem is tudom mit tennék . Talán az lenne a legjobb ,ha egy időre eljönnél onnan ... (A párod érezze mit veszíthet veled! )...,az is lehet,hogy végleg . Az is nagy igazság ,hogy ahol minden klappol ,oda 3.nem tud beférkőzni !Most kell erősnek lenned .! Én a helyedben egyébként nem bólintottam volna rá,hogy találkozzanak!Ezzel is a lány karjaiba lököd .Ha barátilag találkoznának ,te miért ne lehetnél ott ? Szóval ez a része hülyeség... A párodnak meg ,ha valóban nem szeretne téged elveszíteni ,minden kapcsolatot meg kéne szakítania a lánnyal végleg !
2014. jan. 7. 05:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!