Párom bevallotta, hogy szerelmes egy lányba, ám mégis találkoztak, ti mit csinálnátok?
Ő 23/F, én 21/L, együtt élünk 2 éve. Nagyon "összebarátkozott" egy lánnyal, végül kiderült, hogy szerelmesek egymásba. Azt állította, hogy ez semmit nem változtat a kettőnk kapcsolatán, hisz mi szeretjük egymást, ezen nem változtathat semmi, ő csak éppen szerelmes lett, majd elmúlik. Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik.
Veletek volt már ilyen? Mit csináljak? Tiltsam meg, hogy találkozzanak? Az nem hat rá, hogy nekem rossz érzés... Nem szeretném megvárni, hogy valami történjen kettőjük közt.
Azt írja másik lányba is szerelmes. De belé is :) Volt már ilyen a történelemben.
(az vagyok aki a hülyeségeket írja :)
35: Én az összes fiúba szerelmes vagyok ma is, akikbe életem során beleszerettem.
Az, amikor több emberbe vagy szerelmes, megsokszorozza a szeretetet. Ezért szokták fenntartani ezeket a kapcsolatokat, és nem mazochizmusból meg butaságból.:)
A birtoklási vágyat meg többen összetévesztik itt a szerelemmel, ami a birtoklási vágynak pontosan az ellentéte. Nézzenek magukba azok, akiknek az az első reakciója, hogy a szerelmük (?) azonnal tűnjön el , mert SZERETETET ÉREZ. Ez inkább afféle ( :) ) érték, ha valaki szeret, nem? Úgy gondolná az ember... Vagy szeretni ma nem divat...? :)
Tehát " Aztán mondta, hogy találkozna a lánnyal, én persze húztam a számat, de azt mondta, hogy nem lesz semmi, csak barátok és ő szeret a barátaival találkozni. Végül rábólintottam, hisz bízom benne, de nagyon rosszul esik"
Engedélyt kért tőled, hogy találkozzon vele...te meg belementél! Kb.mintha arra kért volna, hogy figyi itt ez a csaj, kicsit megdugom aztán jövök is. Nem lesz semmi, hiszen téged szeretlek, őt meg csak megdugom! :-)
Apám! Te tényleg ekkora marha vagy? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!