Szerelmes vagyok az unokahúgomba. Mit tegyek?
Ő 14 éves, én 17. Nagyon sokat beszélgettünk, a szex sem volt tabu téma köztünk soha. Ha szakítottam, ő vigasztalt, ha ő szakított, én őt. Mindenben egyezett az ízlésünk, a gondolataink, és hát... Egy idő után nem voltunk közömbösek egymásnak.
Az egész úgy kezdődött, hogy valamilyen hirtelen indíttatásból - mikor "bemelegedtünk" - bekapcsoltam a camot msn-en, és megmutattam neki a farkamat. Már előtte is beszéltünk róla, hogy szeretjük egymást, és kár, hogy unokatesók vagyunk, és egészen addig ebben is maradtunk.
Aztán már nem korlátoztuk magunkat, felszabadultunk. A szüzességét még nem mertem neki elvenni (bár felajánlotta), de azon az egyen kívül már minden volt mindkettőnk részéről, titokban, amikor csak alkalmunk volt rá.
Sajnos, már annyira természetesnek vesszük, hogy a nagyobb családi összejöveteleken is itt-ott simogatjuk egymást, ha véletlenül kimegy a fejünkből, hogy látnak, és sokszor olyankor is "eltűnünk" egy órára a vendégek közül a fürdőbe vagy a szobába.
Ez így tarthatatlan. Mit csináljak?
Úristen :S
Alapprobléma: A farkadat mutogatod.
Második: VÉRROKONOD!!!
Felejtsd el és nézz szét egyrészt korodbeli lányok között, akik nem családtagok.
Az unokahúg meg az unokatesó nem ugyanaz.
Egyébként akármennyire szerelmesek is vagytok, akármennyire nem tabu köztetek a szex, mint téma, ti magatok vagytok a tabuk egymásnak. Felejtsétek el ezt az egész hülyeséget, egy kis fellángolás, nem több. Majd később rájössz.
De hogyan "felejtsem el", hogyha elkerülhetetlenül találkozok vele állandóan?
Ráadásul ha csak én szeretném őt, még sikerülne, de kölcsönösen így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!