Mit csináljak ezzel a rokonnal? Már egyre kellemetlenebb ez az egész nekem és az egész családomnak…
Ejha... hát, ez a rokonod perverz, és az előttem szólókkal egyetértek abban, hogy pedofil is lehet.
Ha nem akarsz vele hadakozni, akkor csak tűrni tudsz, de kettesben ne maradj vele, ha nem muszáj. Még akkor is, ha szerinted nem bántana, egyrészt nem tudhatod, másrészt ne szolgáltasd ki magad, főleg, ha iszik és agresszív, ergo kiszámíthatatlan. Elhiszem, hogy család és kötődsz hozzá, de mindenki érdekében tarts egy egészséges távolságot tőle, amennyire csak megengedheted magadnak.
14-es
Pont ezt írtam, hogy az egész család próbálta leállítani, de nagyon senki nem tud semmit se tenni ellene
9-es vagyok
Én kérek bocsánatot, nem akartam hogy ennyire sértően jöjjön át. Túl nyers és rosszindulatú volt így ismeretlenbe, csak nagyon a régi helyzetem látam a sztoriban. KIvetítettem. Azt hittem ami nekem segített, neked is fog.
Úgy látszik hogy te kedvesebb, megértőbb és elfogadóbb vagy mint én. A rokon kifogás mentesíti a személyt.
Akkor ha mást nem annyit még utólag, hogy ha ebben az esetben nem is, de a későbbiekben ne köss annyira kompromisszumokat a határaidat illetően. Ha nem érzed magad jól valakinek a társaságában, sértőnek, megalázónak találod és a toxikussága miatt még neked a rossz és te sérülsz ne maradj benne abba a helyzetbe, ne engedj a kifogásoknak.
Igenis jár neked egy alap tisztelet és ha ezt nem kapod meg akkor ne maradj, ne engedd hogy leépítsen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!