Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak ezzel a rokonnal...

Mit csináljak ezzel a rokonnal? Már egyre kellemetlenebb ez az egész nekem és az egész családomnak…

Figyelt kérdés
Nagymamám öccse egyszerűen nem bírja felfogni, hogy attól még hogy a szűk családi körben Én vagyok a legfiatalabb lány, nem esik jól, amikor Csöcsösnek becéz (kicsi melleim vannak és sokszor megkapom, hogy maszírozzam hogy nagyobb legyen🙄) és a pasikról kérdezget (ha azt válaszolom, hogy semmi, belém köt, hogy biztos van valakim csak titkolom és addig csesztet amíg a sírás határára nem kerülök), holott tudja, hogy 16 évesen a szakmámnak szentelem a legtöbb időmet, mert mindennél fontosabb számomra. Volt olyan, hogy Mindenszentekkor a tömött temetőben, a dédipapám sírjánál elkezdte kiabálni hogy ,,Na mi van Csöcsös? Manuszokkal (fiúkkal) mi van?’’ Ez minden esetben kellemetlen lenne, de a papám sírjánál-aki nem mellesleg az Ő apja-, és a templom előtt ez már kezdett kicsit sok lenni, főleg hogy kisváros és mindenki ismer mindenkit. A másik kedvenc témái azok a perverz sztorik. Családi karácsonykor elmesélte, hogy a fia (aki szintén ott volt a barátnőjével) 3 évesen a boltban meg akart vetetni egy csomag óvszert… majd hozzátette, hogy pedig még fel sem állt neki.😣 Ez nem feltétlen csak nekem volt kínos, hanem a család többi tagjának is, főleg szegény fiúnak. Amikor pár éve elkezdett szőrösödni a lábam és a hónaljam, inkább nem részletezném hogy mit kaptam… Nagyon sokáig, amikor a mamámhoz mentünk, csak bő pólót és pulcsit voltam hajlandó felvenni. Viszont volt olyan, hogy elfeledkeztem róla és elmentem egy feszülős felsőben, amikor erre ráeszméltem, akkor már nem tudtam lecserélni, így egész nap a téli kabátomban ültem a házban, nehogy megint beszólásokat kapjak a melleimre. A család többi tagja már próbálta leállítani, de sajnos sikertelenül. Az összes többi lány családtagom is átélte ugyan ezt és csak hosszú évek után volt képes leszakadni róluk. Már előre félek, hogy mi lesz, ha lesz barátom, mert anyukámat azzal idegesítette, hogy mikor az első pasijával összejött, bárhol meglátta anyukámat, elkezdte üvölteni a fiú nevét. Most hirtelen csak ennyi dolog jutott eszembe, de nem szeretnék olyan kommenteket, hogy ez semmi, vagy csak ne foglalkozzak vele, mert ez élőben sokkal durvább, mint így leírva. Ha legközelebb hasonló megjegyzéseket kapok, hogy tudom leállítani az illetőt, úgy hogy ne sértődjön meg?
aug. 11. 19:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

"Na mi van Csöcsös? Manuszokkal (fiúkkal) mi van?"

Semmi különös, Kispöcsű. Na és nálad a bukszakkal mi a helyzet?

aug. 11. 19:10
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Sértődjön meg. Kezdd el mikropénisznek nevezni, pl. Első körben szólj neki, hogy álljon le, különben neki lesz rosszabb, aztán add vissza neki kamatostul. Biztosan tudsz róla dolgokat, esetleg faggasd ki a nagyit, aztán az első bunkó beszólásnál bombázd vele.
aug. 11. 19:11
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
2 voltam, ha véletlen azzal hencegne, hogy nagy a pénisze, mondd azt: "ja, bocs, összetévesztettem az agyaddal, de valamelyik mikroszkopikus, az tuti."
aug. 11. 19:14
 4/37 anonim ***** válasza:
88%

De, ez komoly dolog, nem semmi.

Én lealáznám, hogy undorító pedofil, aki 16 éves lányok testét stírölgeti. Akárhányszor mondja, mindig beégetném. Rászólnék, hogy fogja be a perverz pofáját, ne pedoskodjon.

Annyira undorító, hogy a felnőttek körülötted nem csinálnak semmit.

aug. 11. 19:19
 5/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Sajnos nagyon nagy balhék vannak most a családban és nem nagyon beszél senki ezzel az emberrel. Nem mondanám hogy alkoholista, de szeret inni és a durvább dolgok csak akkor jönnek… Ha ezek a veszekedések nem lennének napi szinten a családban, akkor simán be mernék szólni neki, de mostanában még ingerültebben reagál mindenre és a fiait is nem egyszer felpofozta már, úgyhogy egy kicsit mindenki tart most tőle.
aug. 11. 19:41
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
1x kellene jól elvernie valakinek, mindjárt nem lenne akkora pofája..
aug. 11. 19:57
 7/37 anonim ***** válasza:
88%
A családot nem kell erőltetni. tizenéve nem tartom egyik családtaggal sem a kapcsolatot és nem hiányoznak. Nálunk még alkesz sincs.
aug. 11. 20:02
 8/37 anonim ***** válasza:
64%

Esetleg szépen mondd meg neki, hogy semmi köze ahoz, hogy te hogy nézel ki és mit csinálsz a magánéletedben. Vagy amikor pl a temetőben megmondhattad volna neki jó nyugodtan hogy :Ne Jóska, ez nem ide illő téma, ennyit te is tudhatnál ennyi idősen." Lehet elszégyelné magát ha mindenki előtt megmutatnád neki, hogy te többet tudsz nála. Vagy amikor az alakoddal b@sztat, "Szerencsére te nagyon is jól nézel ki, én így érzem jól magam, ha nem tetszik nem kell nézni" Vagy ha barátod lesz a csávót előtte felkészíteni hogy a nagybácsi kattos, és ha valamit beszól kiállítás a barátod mellett valami normális visszaszólással. Nem kell gyerekeskedni hogy pikropénisz s stb, mert akkor te is az ő szintjére süllyedsz le.

Másabb ha te szólod le illedelmesen, de súlyosan minthogy anyukádék.

aug. 11. 20:36
 9/37 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is volt ilyen ismerősöm. Mindenki örült, mikor végre meghalt.

Ő is szeretett inni és a keze is el járt néha, nem is mertem neki nagyon visszaszólni, nehogy én is kapjak egyet, pedig sokszor ott volt már a nyelvem hegyén.

Amúgy ha a szüleid, vagy mások nem tudnak rajta állítani, és már úgy állnak hozzá hogy "ezen az alpári dumán mindenki átesik a családban " és hogy "ő ilyen" akkor nem hiszem hogy ez fog változni.

Az idő dönti el majd. Vagy leszakad rólad is ahogy a többiekről is, vagy remélhetőleg alulról szagolja az ibolyát hamarosan. (Ha nagymamád öccse akkor már nem mai gyerek, plusz még ha iszik is... 🤞)

Amúgy az lenne a legjobb ha az egész család megszakítaná vele a kapcsolatot, de tudom hogy nem úgy megy az. Nálunk is csak a halálnak kellet, akkor szabadultunk meg tőle.

aug. 11. 20:44
 10/37 A kérdező kommentje:

9-es

Akár mennyire is idegesítő, mégis csak a rokonom és nem azt érzem megoldásnak, hogy meg kell várni amíg meghal. Egyébként egyáltalán nem idős, mert nagymamám 62 éves, az öccse pedig 58. Remélem nem veszed sértésnek, mert mindenki más, de azért valamennyi kötődésem van hozzá még akkor is, ha általában el tudnék süllyedni néha…

aug. 11. 20:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!