Mit csináljak ezzel a rokonnal? Már egyre kellemetlenebb ez az egész nekem és az egész családomnak…
"Na mi van Csöcsös? Manuszokkal (fiúkkal) mi van?"
Semmi különös, Kispöcsű. Na és nálad a bukszakkal mi a helyzet?
De, ez komoly dolog, nem semmi.
Én lealáznám, hogy undorító pedofil, aki 16 éves lányok testét stírölgeti. Akárhányszor mondja, mindig beégetném. Rászólnék, hogy fogja be a perverz pofáját, ne pedoskodjon.
Annyira undorító, hogy a felnőttek körülötted nem csinálnak semmit.
Esetleg szépen mondd meg neki, hogy semmi köze ahoz, hogy te hogy nézel ki és mit csinálsz a magánéletedben. Vagy amikor pl a temetőben megmondhattad volna neki jó nyugodtan hogy :Ne Jóska, ez nem ide illő téma, ennyit te is tudhatnál ennyi idősen." Lehet elszégyelné magát ha mindenki előtt megmutatnád neki, hogy te többet tudsz nála. Vagy amikor az alakoddal b@sztat, "Szerencsére te nagyon is jól nézel ki, én így érzem jól magam, ha nem tetszik nem kell nézni" Vagy ha barátod lesz a csávót előtte felkészíteni hogy a nagybácsi kattos, és ha valamit beszól kiállítás a barátod mellett valami normális visszaszólással. Nem kell gyerekeskedni hogy pikropénisz s stb, mert akkor te is az ő szintjére süllyedsz le.
Másabb ha te szólod le illedelmesen, de súlyosan minthogy anyukádék.
Nekem is volt ilyen ismerősöm. Mindenki örült, mikor végre meghalt.
Ő is szeretett inni és a keze is el járt néha, nem is mertem neki nagyon visszaszólni, nehogy én is kapjak egyet, pedig sokszor ott volt már a nyelvem hegyén.
Amúgy ha a szüleid, vagy mások nem tudnak rajta állítani, és már úgy állnak hozzá hogy "ezen az alpári dumán mindenki átesik a családban " és hogy "ő ilyen" akkor nem hiszem hogy ez fog változni.
Az idő dönti el majd. Vagy leszakad rólad is ahogy a többiekről is, vagy remélhetőleg alulról szagolja az ibolyát hamarosan. (Ha nagymamád öccse akkor már nem mai gyerek, plusz még ha iszik is... 🤞)
Amúgy az lenne a legjobb ha az egész család megszakítaná vele a kapcsolatot, de tudom hogy nem úgy megy az. Nálunk is csak a halálnak kellet, akkor szabadultunk meg tőle.
9-es
Akár mennyire is idegesítő, mégis csak a rokonom és nem azt érzem megoldásnak, hogy meg kell várni amíg meghal. Egyébként egyáltalán nem idős, mert nagymamám 62 éves, az öccse pedig 58. Remélem nem veszed sértésnek, mert mindenki más, de azért valamennyi kötődésem van hozzá még akkor is, ha általában el tudnék süllyedni néha…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!