Igaza van a férjemnek és továbbra is nekünk kellene vendégül látni őket?
Férjem át akarta hívni a húgát és a férjét hozzánk.
Viszont mondtam, hogy ne. Nincsen kedvem jelenleg vendégeket fogadni, készülni stb. Az elmúlt egy évben mi 4x hívtuk át őket ebédre/vacsorára míg ők egyszer se minket. Úgy gondolom, hogy ennek oda-vissza kellene működjön.
A férjem megsértődött rám, hogy miért nem jöhetnek. Igaza volt?
48
A gond csak az, hogy ha én tudom, hogy fordítva k...vra nem élvezném, hogy készülhetek főzéssel-sütéssel olyanok vendégfogadására, akik engem is megvendégeltek, akkor nem fogadom el negyedszer is, hogy kajálni menjek hozzájuk.
Értem én, fel lehet úgy fogni, hogy ő nem kérte, hogy kajálni hívják (mármint férj testvére és annak a férje). Na de azért negyedszerre már mondhatták volna, hogy figyu, átugrunk egy sütire és kávéra, délután valamikor.
Nekem ez az engem kínálnak, elfogadom, mert még öröme is van benne a másik félnek, hogy főzhet rám (hiszen szeret főzni), én meg a nagy lófaxot nem viszonzok, nekem ez ellenszenves nagyon. Akkor pl. tesókáék hívják meg őket valahova kajálni, vagy magukhoz, és hozassanak kaját (ha a főzés nem mindenkinek öröm, mert nyilván nem). De csak azért, mert én mondjuk imádok főzni (tényleg imádok), nehogy már minden viszonzó gesztus nélkül csak én legyek toppon mindig, (mer' hát nekem ez úgyis öröm.)
53-as, senki nem mért itt centivel, de azért négyszer (9 hónap alatt 4-szer) megvendégeltetni magát két embernek ott ebédeléssel, és semmit nem viszonozni, azért pofátlan dolog, szerintem.
Hozzám a tesóm jön pl. minden hónapban egyszer külföldről, (anyánkhoz jön meglátogatni, de akkor eljön hozzánk is). Mindig terülj asztalkámmal várom, kétféle kaja minimum, háromféle süti.
Persze nem várom, hogy meghívjon magához havonta egyszer kajálni Londonba, de mindig kapok valamit. Finom teákat, finom teasüteményeket, ajándékkártyát könyvesboltba, ilyenek. Nyáron megyek hozzá 1 hétre. Tehát ő ellentételezi, mert tudja, hogy ez azért fáradság, pénz, takarítás, még ha szeretek is főzni, akkor is. Szerintem ez így illik, ha tetszik valakinek, ha nem.
Jó következetesek a pontozások, ugyanarra a válaszra 84% és 34 %.
Látszik, hogy a többség csak nyomogat, az eszét sem használja, szöveget értelmezni sem tud.
Ez a gyk, idejárok röhögni:DDDDDD
Itt is a bágé pali a hunyó.
Mi az hogy megsértődik, mert a hugát meg annak a paliját nem akarja szolgálni a kérdező?
Mekkora majom már, hogy nem látja a helyzet visszásságát.
Hol vannak manapság a férfiak?
Ha férjed hajlandó főzni és takarítani akkor nincs vele semmi probléma.
Az, hogy nem hívnak magukhoz pedig az ő saruk. Fejeddel beszélhetsz róla ő továbbítja nekik.
De az hogy megsértődik az gyerekes viselkedés. Mond el hogy neked nincsen kedved készülni, ha megoldja ő akkor csinál amit akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!