Igaza van a férjemnek és továbbra is nekünk kellene vendégül látni őket?
Férjem át akarta hívni a húgát és a férjét hozzánk.
Viszont mondtam, hogy ne. Nincsen kedvem jelenleg vendégeket fogadni, készülni stb. Az elmúlt egy évben mi 4x hívtuk át őket ebédre/vacsorára míg ők egyszer se minket. Úgy gondolom, hogy ennek oda-vissza kellene működjön.
A férjem megsértődött rám, hogy miért nem jöhetnek. Igaza volt?
"Ez leírás nélkül is biztos. Szó se lenne vitáról, ha a férj egyedül is meg tudná oldani."
Lehet, fogadnék is rá, de nem szeretek tényként kezelni dolgokat, amiket csak hiszek.
A férjem ebédre akarta hívni őket. Ergo az én dolgom lett volna plusz adagokat főzni, teszem hozzá nem is így készültem elő. Az én dolgom lett volna kiszolgálni őket stb. Ami nekem nem okoz problémát, de hogy állandóan csak én azt már nem. És nem fogok eljönni itthonról, pihenni szeretnék, filmet nézni nem mást hallgatni.
Mindig mikor jöttek kitettem magamért, nagyon jó kajákat főztem, különlegeset. Mindig szeretettel vártam őket. Nem tudom mi az oka, hogy minket nem hívnak át, mert mást szoktak hívni, tudok róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!