Kinek van igaza az örökléssel kapcsolatban?
A nèninek van igaza. Mègis mit tenne?Maradjon egyedül mert a làny gondozni se akarja, de az öröksèg is kell. Ha a hàzèrt cserèben valaki gondozza, legalàbb nem lesz egyedül. Szerinted mit kellene tegyen? èrdekelne a te vèlemènyed.
Ahogy írtàk el is adhatja , ès otthonba mehet a pènzből.
Szerintem a kérdés provokáció.
Normalisan kellene tartani a kapcsolatot es akkor tudna az anya hogy szamithat rá vagy sem.
De ilyenekkel ne jojjenek hogy költözzön oda a lány, hagyja fel az életet,karrierjét, es gondozza a mamát.
Lehet újra torolni a kommentemet ha ebben éled ki az életed
"nincs semmilyen komoly egészségügyi problémája"
Még! De bármikor lehet ebben a korban ágyhoz kötött.
Én a mama oldalán állok.
Oké h nem cseléded szülök meg ápolót de ha valaki annyira nem képes, hogy néha átnézzen vagy legalább fizessen valakit aki ezt megteszi akkor én , mint öreg ember megoldom máshogy. Keresek akkor én valakit aki gondoz cserébe akkor fizetek neki helyettek + mivel nekem nincs helyem a házatokban így nektek sem lesz az enyémben.
Sok idős fél egyedül lakni, ami érthető. Viszont az sem elvárható, hogy odaköltözzön valaki, akinek van saját élete.
A néni a saját vagyonáról meg úgy rendelkezik, ahogy akar. Amíg nem halt meg, addig nincs köze hozzá senki másnak, mire költ, mit ad el. Amikor meg majd meghal, akkor azon lehet osztozni majd, ami maradt, kivéve, ha végrendelettel másképp nem rendelkezett. Eltartási szerződést nem igazán lehet megtámadni később, csak ha tényleg demens volt már pl. a háziorvos szerint, akkor lehet mondani, hogy rábeszélték szegényt.
80 felett azért ez már naponta változhat, ne légy nevetséges. Gondolom egyre kevésbé tudja ellátni magát.
De inkább kínlódjon egyedül, csak hogy a gyereknek legyen mit örökölni. Hát fantasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!