Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most én reagáltam túl? Ti mit...

Most én reagáltam túl? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szóval 31. hetes várandós vagyok.

A gyermek úgy fekszik bennem, hogy folyamatosan szédülök és alig kapok levegőt, mert nyom egy artériát.

Sógornőmék jöttek látogatóba, majd a férjem és az ő férje elmentek egyet sétálni, ekkor látta a sógornőm, hogy van kosz a lakásban, így segít feltakarítani, addig is pihenjek, ezt megköszöntem neki.

Ültem tovább a kanapén, teljesen elmerülve a gondolataimban, majd kb 1,5 óra múlva elégedetten jött be, hogy végzett, de még ne menjek ki, mert vizes a járólap.

Nagyon örültem, majd fél óra múlva ki kellett mennem mosdóba, és ami ott fogadott az előszobában:

A cipőspolc ugye kettő soros, így a papucsok nem fértek rá, de mivel fel kellett mosnia, ezért a papucsokat rátette az utcai cipőre!!!!

Én nagyon kiakadtam, ordibáltam vele, hogy ezt mégis hogyan képzeli???

Mondta, hogy nagyon vicces, ahogy játszanak a hormonjaim, mibaja lesz a cipőknek, ez itthoni papucs.

Utána már szóba sem álltam vele, a férjem is az ő oldalán áll!!

Szerintem meg kellett volna kérdeznie, hogy rápakolhat-e!!!

Olyan dühös vagyok, ti mit tennétek?

2022. okt. 3. 07:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor kérj bocsánatot a sógornődtől. Tudomásul kellene venned, hogy azért, mert terhes vagy, nem te vagy a világ közepe. Örülj, hogy kitakarított helyetted, és köszönd meg neki, ahelyett, hogy a hülye papucsok miatt hisztiznél. Eszem megáll b@szki...
2022. okt. 3. 12:02
 62/90 A kérdező kommentje:

#46, köszönöm szépen, hogy te érted, hogy miről beszélek.

És nem, nem nehéz letörölni róla a koszt.

Ráadásul ezek velúr cipők és csizmák, nem dobhatom be a mosógépbe, meg vízzel sem öblíthetem le.

Szóval nagyon durva anyagi kárt okozott nekem.

2022. okt. 3. 12:04
 63/90 anonim ***** válasza:
100%
Jajjszegényem :) Türelmes a sógornőd, visszakézből vágtalak volna szájon :)
2022. okt. 3. 12:09
 64/90 anonim ***** válasza:
94%
Hiába csavarod a sztorit. Akkor is egy hisztis. lusta nőszemély maradsz, aki a terhességgel takarózik. Én inkább szégyelltem volna magam, hogy koszba fogadok vendégeket. Ahelyett, hogy hálás lettél volna, amiért, és nem neked vagy a férjednek kellett megcsinálni, leordítottad. Én biztos, hogy nem viccelődtem volna veled ezután, hanem elküldelek a sunyiba.
2022. okt. 3. 12:14
 65/90 anonim ***** válasza:
100%

"majd a férjem és az ő férje elmentek egyet sétálni, ekkor látta a sógornőm, hogy van kosz a lakásban"

Férjed nem tud takarítani? Ha sétálni van ideje, akkor biztos egy gyors felmosásra is ráér időnként.

De mesélj már, miféle durva anyagi kár keletkezett? Alap ugyebár, hogy sáros, koszos cipőket nem teszel a cipőtárolóba, hanem előbb letakarítod. Így aztán a papucs sem lehet annyira koszos, ha rákerül a tetejére.

Érdekesen csűröd-csavarod ezt a kamusztorit.

De ha mégis igaz, és tényleg ordibáltál a sógornőddel, remélem, hozzádvágta hálából a papucsokat.

2022. okt. 3. 12:25
 66/90 anonim ***** válasza:
100%
A sógornő 1,5 óra hosszat takarított, miközben a kérdező a kanapén elmerült a gondolataiban. Ez igen!
2022. okt. 3. 12:26
 67/90 anonim ***** válasza:
100%
Ha a velúr csizmád és cipőd "használhatatlanul mocskos" lett egy szobapapucstól, akkor mégis, mi a fenére használod őket? Dísznek? Vagy az utcára fel sem veszed őket, nehogy bepiszkolódjanak?
2022. okt. 3. 12:31
 68/90 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig így tárolom. Anyagi kárt max annyit okozott neked, hogy venned kell egy lágy sörtéjű, velúrtisztításhoz alkalmas kefét, ha a drága velúrcucchoz nem szerezted be korábban.
2022. okt. 3. 12:40
 69/90 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan dühös vagyok, ti mit tennétek?"

Bocsánatot kérnék azért, hogy mekkora bunkó voltam.

Ő segített. Semmi rosszat nem tett, nem a koszos, sáros cipőket tette a benti papucsra.

2022. okt. 3. 13:03
 70/90 anonim ***** válasza:
100%

Te kérdező egy nagyon elkényeztetett p…. Lehetsz már ne is haragudj.

A velúr cipőt miért ne lehetne vízzel tisztitani?

Mosógéptől sem lesz baja, de max akkor áttörlöd egy nedves törlővel oszt cs..

De ha egy benti papucs ennyire “koszos” ahogy előadod a történetet akkor szégyelheted magad hogy ekkora mocsokban éltek.

Ezek szerint a sógornőd igényesebb és jót akart neked míg te néztél ki a fejedből. Inkább gondolkoznál el!!

Neked hogy esne forditott esetben? Gondolkozni kellene mielőtt hisztériázol!!!!

2022. okt. 3. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!