Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy reagáltatok volna...

Ti hogy reagáltatok volna erre a beszólásra?

Figyelt kérdés

A hétvégén ment férjhez a vőlegényem unokahúga. Az étteremnél bemenet találkoztunk a rokonokkal, beszélgettünk. Az egyik idős nő jött s fennhangon beszólt a páromnak, hogy "Na Te nem nőttél meg. Jó apró maradtál." S társai. Már nem is emlékszem, de 4-5 mondat erejéig ezt osztotta. Ott hirtelen nem is tudtam reagálni,a párom meg annyira toleráns, hogy csak mosolygott. De szerintem elég tapintatlanság és neveletlenség beszólni valakinek, csak mert nem 180 cm magas. Főként, mert nem egy gyerekről van szó, hanem egy felnőtt férfiról, aki már tett le az asztalra valamit.

Párom szerint túl lihegem, de szerintem akkor sem szép dolog. Kb. semmi köze nincs az illetőnek.

2014. szept. 8. 19:48
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Jajj hogy jön a magasság ahhoz hogy ki mit tett le az asztalra? Az élet ilyen ha sovány vagy azért szólnak be ha kövér azért ha alacsony azért ha magas vagy azért. Nyilván nem akart bunkón viselkedni egy idős nővel aki ilyen beszólós természetű.
2014. szept. 8. 19:51
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod nem kapta fel a vizet, neked felesleges.
2014. szept. 8. 19:52
 3/35 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy. Most ha tényleg alacsony, akkor nem mondhatja, hogy milyen fess férfi lettél...
2014. szept. 8. 19:55
 4/35 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is túllihegted.

1. " Ott hirtelen nem is tudtam reagálni" = mire? Nem téged szólítottak meg.

2. ",a párom meg annyira toleráns, hogy csak mosolygott." = igaza van, minek mindenen felhúzni magunkat?

Egyetértek abban, hogy neveletlenség bárkit is a külseje miatt csúfolni, megszólni, de gondolom, a vőlegényed nem kisgyerek, és megvédte volna magát, ha úgy érezte volna szükségét.

2014. szept. 8. 19:56
 5/35 anonim ***** válasza:
92%
Túlreagálod, nem is kicsit. A párodnak volt annyi esze, hogy semmivel sem értékelte többre a szituációt, mint amennyit ért. Ezt megtanulhatnád tőle.
2014. szept. 8. 19:56
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Én tipikus visszaszólogatós vagyok, de azt a helyzet adja, hogy éppen mit mond az ember, viszont a néni valószínűleg kicsit zakkant lehetett, mivel ilyeneket nem szokott senki beszólni, szerintem ezt észrevette a párod, ilyen esetben én sem szólok vissza.
2014. szept. 8. 19:57
 7/35 anonim ***** válasza:
86%

Honnan tudod, hogy mennyire vannak a beszólogatóval jóban? Lehet, hogy csak egy poénos nagynénin vagy ennyire kiakadva.

Szerintem meg az a ciki, hogy nem érted a viccet. Még be sem kerültél a családba de már szövöd a pókhálóidat.

A pasid igazat mond!

2014. szept. 8. 19:58
 8/35 A kérdező kommentje:

persze, hogy nem mondhatja, de ne az legyen az első, hogy jön, s ismeretlenül (mert vagy 5-10 éve nem találkoztak) nem az az első mondata, hogy hogy vagyunk, hanem az, hogy "Ejj milyen kicsi maradtál. Még nőhettél volna". ott van köze ahhoz, hogy tett le valamit az asztalra, hogy nem egy 3 éves gyerekről van szó, hogy jópofa legyen egy ilyen beszólás.

Lehet, hogy én is azt gondolom a főnökömről, hogy csúnya mert kopasz, mégsem szólok be neki. Vagy lehet a néniről én is azt gondolom, hogy kövér és csúnya, mégsem szólok be neki. Ez azért kicsit a jólneveltségről is szól.

2014. szept. 8. 20:00
 9/35 anonim ***** válasza:
86%
Már ne vedd sértésnek, de rossz napjaid vannak mostanában, vagy mindig ilyen besavanyodott vagy?
2014. szept. 8. 20:03
 10/35 A kérdező kommentje:

7 éve vagyok együtt a párommal, pontosan tudom ki-kivel van jóban a családdal. A nénivel kb. 2 x találkoztunk ennyi idő alatt...

Nem szövöm a hálóimat, nem vagyok soha ellenséges senkivel. A páromnak sem tetszett a beszólás, ő sem gondolta poénosnak a dolgot, 20 további ember előtt...

2014. szept. 8. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!