Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy reagáltatok volna...

Ti hogy reagáltatok volna erre a beszólásra?

Figyelt kérdés

A hétvégén ment férjhez a vőlegényem unokahúga. Az étteremnél bemenet találkoztunk a rokonokkal, beszélgettünk. Az egyik idős nő jött s fennhangon beszólt a páromnak, hogy "Na Te nem nőttél meg. Jó apró maradtál." S társai. Már nem is emlékszem, de 4-5 mondat erejéig ezt osztotta. Ott hirtelen nem is tudtam reagálni,a párom meg annyira toleráns, hogy csak mosolygott. De szerintem elég tapintatlanság és neveletlenség beszólni valakinek, csak mert nem 180 cm magas. Főként, mert nem egy gyerekről van szó, hanem egy felnőtt férfiról, aki már tett le az asztalra valamit.

Párom szerint túl lihegem, de szerintem akkor sem szép dolog. Kb. semmi köze nincs az illetőnek.

2014. szept. 8. 19:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem kb mindenki ismer legalább egy ilyen beszólogatós vénasszonyt, nem kell velük foglalkozni. Összeszorítod a fogad, mosolyogsz rá, bólogatsz és kb 2 perc múlva talál valaki nálad érdekesebbet, akin jobban lehet csámcsogni.
2014. szept. 8. 20:03
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj másokat megnevelni.
2014. szept. 8. 20:03
 13/35 A kérdező kommentje:
9! Nem. Egyébként teljesen jó napjaim vannak, sőt tudok aludni is ettől az éjjel :) Csak jól esett leírni. Ennyi.
2014. szept. 8. 20:05
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, nem szép dolog. Bizonyos dolgokat én se hagyok, de ha az öregasszonynak ez az élete öröme, én aztán nem szólógattam volna vissza az esküvőn. Sokszor egyszerűen figyelmen kívül kell helyezni az ilyeneket, sokkal jobb az ember lelki nyugalmának. Nincs fontossága :) Nem tartanám presztízsveszteségnek az ilyesmit, valószínűleg csak csodálkoznék, miért jelent ki ilyesmit, amiről az ember nem tehet és semmi értelme, de annyiban hagynám a dolgot s egy perc múlva el is feledkeznék az egészről.
2014. szept. 8. 20:07
 15/35 A kérdező kommentje:

14!

Többek között ez is történt...

Teljesen igazad van!

Mondjuk én eléggé magamra veszek dolgokat néha, s ha a páromat bántják, akkor is felháborodok :).

De igazatok van, semmi értelme jelentőséget tulajdonítani a dolognak.

2014. szept. 8. 20:09
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Jajj ugyanmár... Igaza van a párodnak, nem kell vele foglalkozni. Max el kell könyvelni azt a bizonyos rokont gyökérnek és kész...felesleges ezzel tovább foglalkozni.
2014. szept. 8. 20:16
 17/35 anonim válasza:
89%
Teljesen túl van reagálva a dolog.
2014. szept. 8. 20:21
 18/35 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy. Ez egy jelentéktelen butaság. Ilyenen csak nők gondolkodnak. Látszik, hogy a férfi fel sem vette. A nő meg még két nap után is gondolkodik rajta....
2014. szept. 8. 20:25
 19/35 anonim ***** válasza:
22%
Én egyet értek veled. Valami hasonló lkedvessel reagáltam volna vissza,persze mosolyogva. Gondolom a többi válaszoló mind a megtestesült szent tolerancia. Ugyan már..Mondjuk hülyével nincs mit kezdeni,de egy visszaszólást megért volna.
2014. szept. 8. 20:39
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Annak ér meg ez egy visszaszólást, aki hasonló szellemi szinten van....

Lehet, hogy mi szentek vagyunk, de legalább nem az öt évesek szintjén kommunikálunk.

2014. szept. 8. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!