Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy reagáltatok volna...

Ti hogy reagáltatok volna erre a beszólásra?

Figyelt kérdés

A hétvégén ment férjhez a vőlegényem unokahúga. Az étteremnél bemenet találkoztunk a rokonokkal, beszélgettünk. Az egyik idős nő jött s fennhangon beszólt a páromnak, hogy "Na Te nem nőttél meg. Jó apró maradtál." S társai. Már nem is emlékszem, de 4-5 mondat erejéig ezt osztotta. Ott hirtelen nem is tudtam reagálni,a párom meg annyira toleráns, hogy csak mosolygott. De szerintem elég tapintatlanság és neveletlenség beszólni valakinek, csak mert nem 180 cm magas. Főként, mert nem egy gyerekről van szó, hanem egy felnőtt férfiról, aki már tett le az asztalra valamit.

Párom szerint túl lihegem, de szerintem akkor sem szép dolog. Kb. semmi köze nincs az illetőnek.

2014. szept. 8. 19:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, én a fordítottját mindig megkapom magas nőként. Egyik fülemen be, másikon ki.

Mi köze az alacsonysághoz ahhoz, hogy mit tett le az asztalra??? Csak megjegyezte, hogy nem nőtt meg...

2014. szept. 8. 20:48
 22/35 anonim ***** válasza:
Hé, nyugi, nem kell ezen vitázni :) Speciel egyik oldalhoz tartozónak sem tartom magam. Én többnyire sajnálom, hogy ott helyben nem jut eszembe valami frappáns visszavágás, abszolút nem tartom gyerekesnek azt, aki visszaszól, de ahogy telnek az évtizedek, kezdek ráébredni, hogy semmi presztízsveszteségem nem származik abból, ha nagyvonalúan és saját energiáimmal, érzelmeimmel takarékoskodva figyelmen kívül helyezem az ilyen emberek kisded megszólalásait... Nem is lenne jó, ha mindig mindenkivel összekapnánk, aki valamiért udvariatlan velünk.
2014. szept. 8. 20:49
 23/35 anonim ***** válasza:
Mért nem mondtad vissza ezt neki, hamár ennyire ideges voltál: Hej, maga meg velem ellentétben sokat változott, jó pár év felment magára!
2014. szept. 8. 20:56
 24/35 anonim ***** válasza:
Én meg jól megírtam volna a GYIK-on! Had rágódjanak rajta a többiek! Én meg közben kimosolyognám magam, mert engem nem zavar egy idős rokon locsogása. Az lehetett a baj, hogy értelmesebb nem jutott eszébe. No és akkor mi van? Aki beszólásnak vette a násznépből, annak sem lehetett több gógyija... :)
2014. szept. 8. 20:57
 25/35 anonim ***** válasza:
Hát azt tette le az asztalra,hogy 3évesről megöregedett:)Túl liheged.Attól,hogy 5-10éve nem találkoztaak,talán még pelenkázhatta is a párodat annó.Na és ha nem nőtt meg?Én is mondtam már rég nem látott rokonnak na te aztán jól meghíztál.Semmi rosszat nem mondott a néni.Már azt sem értem mi közöd hozzá,mit mondott.Nem a te rokonod.Vagy se szólni se rá nézni nem szabad a párodra mert harap a néni?
2014. szept. 8. 21:07
 26/35 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, az olyan embereket, akik ilyen apróságokon kiakadnak, csak sajnálni tudom.

Ezek a rokonoktól olyan jellegű megjegyzések, mint a de megnőttél, de rég láttalak, hű de megváltoztál, hú ugyanolyan vagy mint 10 éve, tiszta anyja/tiszta apja... semmi rosszindulat nincs benne, csak közhelyek. Ha egyszer alacsony, alacsony. Magas nőként nekem meg mindig azzal jönnek, hogy meddig növök még, de eljutottam a fejlettségnek arra a szintjére veled ellentétben, hogy megértsem, hogy ez egy vicc, tréfa.

2014. szept. 8. 21:22
 27/35 anonim ***** válasza:
hány cm magas a pasid? most már tudnunk kell!
2014. szept. 8. 23:56
 28/35 anonim ***** válasza:
Szerintem túl van reagálva az egész. Nekem múltkor a párom idősebb unokatestvére mindenki előtt megjegyezte viccesen, hogy biztosan műmelleim vannak, mert ilyen testalkathoz nem adnak igazit! Mosolyogtunk egyet, aztán kész volt a dolog. Szerintem te a saját görcseidet akarod a párodra kivetíteni ezzel, hogy "jaj, alacsony, akkor biztosan őt is zavarja, meg kell védeni, mert ő már letett valamit azt asztalra, nem számít, hogy csak x cm magas, nem számít, mert... és különben is hogy mer valaki egy viccelődésnek szánt célzást is tenni erre, hiszen akkor biztos ledegradálja, de azt nem szabad, mert ő..." ez nagyon izzadságszagú.
2014. szept. 9. 00:17
 29/35 anonim ***** válasza:
Én vagyok,aki egyet értett. Nem hiszem,hogy ötéves szellemi szinten lennék,mert egy buta,hibbant valakinek,aki ráadásul mások előtt beszól,visszaszólok.Nem azt mondtam,hogy fél óráig kell vele ordibálni,de igenis vissza kell szólni és otthagyni. Pntosan az ilyen "rá kell hagyni,úgyis hülye,nincs értelme" magatartás és hozzáálás miatt érzik magukat az ilyenek nyeregben és pofáznak be mindenkinek. Aki hagyja,azt meg nézik mulyának. De te, ti tudjátok, nyugodtan mosolyogjatok rajta,de akkor is ám,amikor vérszemet kap és egyre cifrábbakat szól majd be. :D
2014. szept. 9. 08:04
 30/35 anonim ***** válasza:
Jaj, istenem, mindenki látott már, és mindenkinek van is ilyen tipikus rokonnénije, aki legalább ezer éves, meg a többi... Most neki mit pofázzon vissza az ember... Pláne, ilyen esetben? Kicsit vicces lenne: - Jaj, de kis alacsony maradtál, Ferike! - Nem, nem vagyok alacsony! Csúnya néni, csúnya néni! Mert én már letettem valamit az asztalra!
2014. szept. 9. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!