Ti hogyan reagáltatok volna egy ilyen beszólásra?
Az egyik barátnőmmel beszélgettünk ma reggel az ovi előtt, mindketten nemrég szültünk. Egy másik anyuka is ott volt, hallotta a beszélgetésünket, és számomra nagyon megbotránkoztató dolgot mondott.
Lényeg az, hogy arról beszélgettünk, hogy ki mennyit volt kórházban. Engem 30 hetes terhesen körbevett pár tizenéves, és kiraboltak, ettől pedig beindultak a fájások. Szerencsére sikerült megszüntetni őket, de 7 hétig bent feküdtem, férjemre maradt a nagyobbik, meg a teljes háztartás, plusz még dolgozott is persze. Erre ez a másik anyuka felkiáltott, hogy jajj szerencsétlen férjem, biztos nem is bírta ezeket a heteket sex nélkül. Reméli azért időnként kielégítettem amikor pár órára kiengedtek a kórházból.
Hát mi köpni nyelni nem tudtunk ott, csak annyit hebegtem,hogy egyikünknek sem a szex volt a legfontosabb ezekben a hetekben, de gondolom elintézte egymagában az ilyen igényeit. Erre gúnyosan annyit válaszolt, hogy ne legyek már ennyire naív, egy férfinek kell a kielégülés, biztos talált magának valakit erre a pár hétre, ha már én ilyen ÖNZŐ voltam.
Na erre már tényleg nem tudtam mit mondani, a barátnőm válaszolt annyit, hogy értelmes férfit nem a far.ka vezérel, és elindultunk.
Azóta ezen gondolkozom, hogy mit lehetett volna erre mondani? Az oké, hogy a csajról, meg az értelmi képességeiről megvan a véleményem, de tényleg nem tudom, hogy mit válaszolhattam volna, mert így kicsit úgy jött le a dolog, hogy én csak álltam ott, ő meg "nyeregben érezte magát", hogy így megalázott.
Első válaszoló: Igen, talán ki kellett volna nevetni. Csak ott, abban a pillanatban annyira megdöbbentem, hogy a nevetés volt a legutolsó, ami eszembe jutott.
Második válaszoló: Az a baj, hogy én ilyen meghökkentő dolgokat nem tudok kimondani, még akkor sem, ha "készülök rá". Sajnos látszik rajtam, hogy én ilyen kis szende vagyok... :( :(
Hármas válaszoló: Szerintem csak simán rosszindulatból mondta, több anyuka is mondta már korábban, hogy nagyon szemét beszólásai vannak a csajnak, és hogy elég rosszindulatú. Csak eddig velem még nem volt összetűzése. Szerintem amúgy nem olyan házasságban él, ahol ő el lenne nyomva, vagy csak szexre kellene.
Sokan gondolkodnak így. Itt ezen az oldalon több topicot is olvastam, ahol tömegesen írták le ugyanezt, hogy ha mondjuk a kismama el van tiltva a szextől, vagy rosszul van/nincs kedve hozzá, akkor is KÖTELESSÉGE kiszolgálni a férjét, ha meg nem teszi, akkor a férj teljesen jogosan jár félre.
Csak sajnálni tudom az ilyeneket az értékrendjük miatt.
Ja csak a kérdésre nem válaszoltam.
Szerintem erre nem lehet mit reagálni, akármit mondasz, ő fogja "nyeregben" érezni magát. Ha elmagyarázod neki az álláspontodat, akkor valószínűleg elkönyvel prűdnek, frigidnek, önzőnek stb, és valószínűleg biztos benne, hogy a férjed megcsal. Akármit mondasz neki, nem tudod megváltoztatni az ilyenek véleményét, mert magukból, vagy a saját agyatlan hímsoviniszta férjükből indulnak ki, és szent meggyőződésük, hogy mindegyik ilyen. Úgyhogy szerintem a legértelmesebb reakció hogy otthagyod, és legközelebb nagyívben elkerülöd.
Nem lakunk rossz környéken, csak a kórházba menet van egy kicsit gázosabb környék. Én voltam a lüke, mert olyan szép idő volt, meg sétálni is volt kedvem, és nem gondoltam bele, hogy bajom eshet. Hát nagyon kemény tanulópénz volt mondhatom, de utólag már csak az van bennem, hogy szerencsére a kicsivel minden rendben, és nem érkezett túl korán, csak ez a fontos, a többi nem számít.
Alapvetően kihívtam magam ellen a sorsot, mert egy rossz környéken iphone-nal a kezemben sétálgattam egymagamban. Ezek a srácok meg ott bandáztak, szotyiztak, és látták, hogy drága telefon van nálam. Megvárták, míg leteszem (pechemre csak kb fél percet beszéltem a férjemmel, hogy minden ok), és akkor 3-man odajöttek, hogy adjam csak szépen oda a táskámat, vagy kirúgják belőlem a paraszt fattyamat. Én odaadtam mindent, és már ott sem voltak. Én meg totál bepánikoltam, annyira féltem, hogy bántanak, és baja lesz a babámnak. Szerencsére közel volt még a kórház, úgyhogy szépen visszabattyogtam, és a portán kértem segítséget. Hívták a rendőröket, de mire kiértek bekeményedett a hasam, meg kicsit görcsölgettem, úgyhogy felvittek a nőgyógyászatra, ott meg kiderült hogy a nyákdugóm is elment, onnantól meg kb elszabadult a pokol. Legalábbis nekem. Szóval 37. hétig húztuk a kórházban, és végül minden rendben ment, de azt azért hozzáteszem, hogy sétálni sem megyek egyedül sehova azóta, még a teljesen biztonságos városrészekbe sem.
Most már azt mondom, hogy az a lényeg, hogy a picur egészséges, a többi pótolható. Egyébként a pénztárcám az irataimmal megtalálták egy kuka mellé dobva, úgyhogy legalább azt nem kellett pótolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!